tyjo,a slivovicu a Startky máte v lese taky?

No ten "kazetak" nebude jen k té vodě (Lipno příští týden),ale i na různé akce-na chatach narozeniny a tak

proste to blbe pochopil a napsal tam cenu zbozi+dopravy a ne jen dopravy samotneDRVOŠTĚP píše:Ten druhej odkaz jeMrkni na poštovné
Se asi zbláznil.
Tak nakonec jsem neodolal já a ten magič jsem si koupil. Už jsem do té Yamahy byl zakoukaný poměrně dlouho. Jako magič k vodě ale moc vhodný nebude, je to spíš komponet do kanclu či děcáku. Sice nízkej ale mooc hlubokej- na deku by byl prostě velkej. Ještě jsem ho nestihl vybalit, ale vyzkouším brzydrfish píše:Zkoušel jsem za poslední léta řadu RMG (do práce) a zásadním problémem je kvalita reproduktorů a také výkon. Udávané výkony jsou krutě přestřelené a v přístrojích do 3 tisíc se hledá velmi obtížně něco dobrého. Chce to minimálně slyšet, nevybírat jen podle vzhledu či popisu. Nejbáječnější na koupák by byla asi http://www.yamaha-hifi.cz/produkty/mikr ... r-040.aspx ale tam se obávám, že cena 3990,- bude asi příliš. Já ovšem bych neváhal, jelikož už jsem na skládku vyhodil příliš mnoho levnějších "zmetků"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti