Magnat Quantum 507 + Denon avr x 2400h
-
- Kontaktovat uživatele:
Magnat Quantum 507 + Denon avr x 2400h
Dobrý den,prosím o radu se zapojením beden do zesilovače nebo nastavením receiveru ,neb mě přijde že to prostě nehraje,málo basů a celkově divnej zvuk Sony av 800 hrál uplně super a nevěřím že by Denon hrál o tolik hůř.Moc vám děkuji za rady.
Re: Magnat Quantum 507 + Denon avr x 2400h
Front speakers by malo byť nastavené na Large.
Subwoofer na Off ak ho nemáš.
Skontroluj či nemáš prepólované (prehodené) káble.
Posledná možnosť je, že to SONY bolo lepšie.
Subwoofer na Off ak ho nemáš.
Skontroluj či nemáš prepólované (prehodené) káble.
Posledná možnosť je, že to SONY bolo lepšie.
Ešte ,ak nemáš satelity a center, ale len predné repro (stereo) tak nastav Downmix na Stereo,
aby ti nešiel signál do neexistujúcich repro a vypmi obmedzenie dynamického rozsahu DRC na Off.
aby ti nešiel signál do neexistujúcich repro a vypmi obmedzenie dynamického rozsahu DRC na Off.
Když uděláš automatickou kalibraci přes mikrofon, měla by ti vše nastavit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám i centr a satelity jen Subáč ne,ale pořád si stím hraju a už je to o kousek lepší ale pořád nic moc,ty Denony se musí děsně honit hrát začíná až někde na 60 ce zesílení,nevím no možná kouknu po zesíku a tohle nechám jen na domácí kino.Pokud budu moct do beden zapojit ještě jeden zesík tak to asi udělám,vstupy v bednách jsou jen nevím jestli to mohu udělat.
Nemáš jen přehozenej jeden kabel k repro plus a mínus?
-
- Kontaktovat uživatele:
Udělám ještě jednou kontrolu všeho,ale ještě jedna věc a té teda nerozumím ,bedny se dají zapojit na biamp ale já je mám jen obyč jednou dvoulinkou a ty druhý sloty jsou volný nejsou nijak propojený žádná spojka nic,tak jestli tady není chyba.
Tak si na to prišiel sám. Samozrejme že to musíš prepojiť. Ak nemáš ten pôvodný pliešok, prepoj to kúskom reprokábla.
A to Sony předtím bylo do repro připojeno taky jen single wire a bez propojek terminálů? Pokud ano, tak to nemohlo hrát ani s tím soňákem.
Až to propojíš, tak ty kabely z AVR připoj do termínálů pro výškovou sekci.
Až to propojíš, tak ty kabely z AVR připoj do termínálů pro výškovou sekci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem vše udělal a ty plíšky tam byli moje chyba ale dal jsem jeden kabel do High a jeden do Low a hraje to razantně líp,tak ještě zkusím zapojit vše do High a uvidím.Jinak za vše moc díky.