Mezery mezi skladbami NERO?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Mezery mezi skladbami NERO?

Příspěvek od Zdeny »

Jelikož nejsem "palič", ale čas od času něco přeci jen ... se ptám zkušnějších:
jak mám dosáhnout toho, aby monotematické album bylo vypáleno bez mezer, tedy bez přerušení skladeb v případě, že jeden track přechází ihned plynule do druhého? Podotýkám, že se mi to děje u všech flaců, u kterých nemám cue soubory. Dnes jsem si sehnal jedno CD ve flacu, rozbalil do .wav vypáli. Jenže ouha, násilně přerušené skladby mezerami. Vím, že určitě existuje možnost, jen nevím kde, jak odstranit vkládání mezer. Děkui za případnou radu. (Program mám Nero burning rom.)

Dismembered
Kontaktovat uživatele:

Re: Mezery mezi skladbami NERO?

Příspěvek od Dismembered »

Pokud vypaluješ klasické audio cd, tak se to dá ošetřit jednoduše. Při přidávání skladeb do kompilace kliknout pravým tlačítkem na skladbu, zvolit vlastnosti (properties) a do políčka pauza (pause) dát nlovou hodnotu.

boxer

Příspěvek od boxer »

Na začátku je někde možnost zatrhnout ..."nedělat mezery mezi skladbami"....

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Dismembered píše:Pokud vypaluješ klasické audio cd, tak se to dá ošetřit jednoduše. Při přidávání skladeb do kompilace kliknout pravým tlačítkem na skladbu, zvolit vlastnosti (properties) a do políčka pauza (pause) dát nlovou hodnotu.
No jo, jenže to by znamenalo přehrát celé původní CD a zjistit, kde tam mezery jsou a kde ne. Toto jde ošetřit i jinak, tu možnost jsem našel, ale to není to pravé. Obávám se, jestli to bez cue souboru půjde.

Ale díky za odpověď a snahu mi poradit.

Dismembered
Kontaktovat uživatele:

Asi ti tak úplně nerozumím, po přidání skladeb do seznamu pro vypálení udělá Nero automaticky po každé skladbě 2s mezeru (default). Proč by se tedy mělo hledat kde pauza byla a kde ne? U každé skladby se jednoduše nastaví na nulu a je vyřešeno.

Jednodušší to je v Nero Express, tam je přímo checkbox "No pause between tracks".

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

ANo, máš CD, kde jedna skladba přechází v druhou BEZ metery, prostě na displeji se jen změní číslo tracku. Ale na tom samém CD máš skladby, které skončí, jsou odděleny mezerou a opak následuje skladba další. Takže nemůžu defaultně nastavit buď bez a nebo s pauzou. Nebo tomu nerozumím, což bude asi pravděpodpobnější :-(

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Toto vyriešiš iba použitím vyššej formy umelej inteligencie. Teda pred pálením si vypočuješ celé CD, zapíšeš si (alebo zapamätáš) čo kde a ako (medzera áno, medzera nie, medzera nie,...), vypáliš. Nero je na to prikrátky.

Dismembered
Kontaktovat uživatele:

Jasně, už tomu rozumím, asi jsem si seděl na drátku. Ale jinak viz bubuxin, tohle za nás Nero skutečně nevyřeší.

Odpovědět