Monitor audio sliver 100 vs klipsch rp-600m?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Radushak
Kontaktovat uživatele:

Monitor audio sliver 100 vs klipsch rp-600m?

Příspěvek od Radushak »

Dobry den, mam moznost mit vyse uvedene repro za stejnou cenu? Monitor https://www.l-e.cz/reproduktory/monitor ... 0-dub#7827 vs klipsch https://www.l-e.cz/klipsch-rp-600m-cerna. Youtube je plny nadsenych recenzi na ty klipsche nicmene ty monitory nebudou spatne a mohu mit za cenu tech klipschu. Jaky je vas nazor? :shock:

Michal Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor audio sliver 100 vs klipsch rp-600m?

Příspěvek od Michal Bratislava »

Ťažko povedať sú tam rozdielne výškové reproduktory
Tie horny môžu byť dosť smerové a pokiaľ budeš mimo tak to nemusí byť taká paráda
Počul si ich môže to byť dosť rozdiel oproti klasike
Monitor audio bronz mám doma a spokojnosť a to ich mám vyššie ako by mali byť
Hlavne basy sú dosť dobre
Miestnosť cca 16 metrov

Radushak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radushak »

Popravde mam ty monitory doma, asi sem udelal chybu, ze sem si je nejel poslechnout vs klipsche. Vymenil jsem je za puvodni wharfendale 10.2. A i kdyz ty whary mely citlivost 86 vs 88 monitory. Mam pocit, ze hraly lepe, hlavne pri nizsi hlasitosti. Ty monitory maji takove moc silne stredy mi prijde.

Lukapech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukapech »

Nejsem expert na hi-fi, sám jsem se párkrát spálil, ale selský rozum mi říká, že staré, levné bedny nemohou hrát lépe viz. tvůj případ. To by ta firma dávno přišla na buben:) kámen úrazu by mohlo být spíš v zesilovači a ten si tady vůbec nezmínil.

Radushak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radushak »

Update: zesilovac mam onkyo 9010, tzn entry level. V patek byl u me na poslech jeden hifista a potvrdil mi ze monitory maji nasbne hezci prednes nez ty wharfy. Problem je jiny....pri poslechu normalni tv/filmu zejmena mluveneho slova to ma tendenci jako kdyz huhlat. Hlasy mi prijdou zastrene. :-(

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

2- Radushak
Ten zesík je sice tzv. "ode dna" ale velmi dobrá volba ale ty Monitory jsou podle mě výborné budky ,osobně nevěřím že by proti nim měly ty dvoje jmenované (klip- wharf.) v něčem-čemkoli navrch. Tipuju že jsou zatím buď zcela nové (nerozehrané) nebo zle umístěné. Dej jim tedy čas nebo prostor a budeš si chrochtat.

Odpovědět