Zdravím všechny příznivce tohoto fóra.
Tak vánoce jsou tady a penízky našetřeny tak je potřeba udělat si radost.
Mojí sestavu už znáte z předešlého dotazu na kabely.
A teď konečně k mému dotazu na předzesilovače pro moje využití v mojí sestavě kabely VDH gramo pro-ject debut carbon esprit,předzesilovač pro-ject phono box s a z něj klasika rg 62 do Nadu c326bee.Nějaké ty tipy bych měl:NAD PP2e,Pro-Ject Phono Box DS ,Pro-Ject Tube Box S... Nebo někdo s jinými návrhy... Repro asi pravděpodobně b&w nebo monitor audio právě se snažím domluvit volný termín poslechu ve studiu.. dík moc za rady Marian
Nákup předzesilovače a Repro
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Nákup předzesilovače a Repro
Za me bych nejdriv vyresil vhodne repro k tvymu zesu. 326ka ma hutnej dynamickej zvuk s trochu medovyma basama a prijemnyma neagresivnima presto sytyma vyskama. V ramci svyho vykonu utahne i slozitejsi repro. Hodi se k nemu spis neutralne az lehce svetle hrajici repro. B&W by tedy mohla byt dobra volba.
Az pak bych resil vymenu phono-pre. Tvuj stavajici je vzhledem k cene dost slusnej. A aby sis polepsil, bude to stat nejakou kacku.
Ale, vubec neuvadis, jak mas upravenou akustiku, usporadany poslechovy misto a bedny. To se zvukem udela o nekolik radu vic nez vymena phono pre.
Az pak bych resil vymenu phono-pre. Tvuj stavajici je vzhledem k cene dost slusnej. A aby sis polepsil, bude to stat nejakou kacku.
Ale, vubec neuvadis, jak mas upravenou akustiku, usporadany poslechovy misto a bedny. To se zvukem udela o nekolik radu vic nez vymena phono pre.
Tak repro mám v koutech káždé zhruba 60cm od stěny na 60cm stojanech norstone
Mám nějak tak vyhlídlé tyto Bowers & Wilkins 686 S2 nebo Bowers & Wilkins 685 S2