Nc470 DP 29F pro-ject debut III

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Wakizashi
Kontaktovat uživatele:

Nc470 DP 29F pro-ject debut III

Příspěvek od Wakizashi »

Čauko,
rád bych nějaký levný gramec. Týpek na bazaru prodává teslu za 2500 s novou přenoskou od Audio Technika. narazil jsem ještě na Denon a na Pro-Ject. Cenově váše cca 4k a 6k. Je to velký rozdíl? Jde mi hlavně o to, aby mi přístroj neponičil těch pár desek, kterých si ale vážím. Denon má snad před zesilovač. Pro-ject by měl být vstupenka do hi-fi, relativně... bedny mám Tannoy Reveal. zesík zatím taky ne, předzesík taky ne. Nechci do toho obecně moc rvát. Al nechám si poradit. Díky.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Nc470 DP 29F pro-ject debut III

Příspěvek od Jarda69 »

Asi bych se na vstup do hifi vyprdnul, když do toho nechci vrážet peníze. Taky jsem nakonec zůstal u mp3 a internetového radia na Pc. Obsah zvítězil nad formou.
Desky odpočívají v pokoji.
Ty bedýnky jsou?
https://guitars.azureedge.net/aza/user/ ... -red-1.jpg

Wakizashi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wakizashi »

Ahoj, díky za odpoveď jsou to tyto

https://www.thomann.de/cz/tannoy_reveal ... BGEALw_wcB

No, je mi jasný, že to neni levnej koníček, třeba jako focení, muzika, kam teče nejvíc... Ale vím, že z bazaru se dá sehnat něco poměrně funkčního za pakatel. Narazil jsem třeba na ty Tesly, viděl jsem inějaké zesíky za cca 2k atd... Nepotřebuju audiofilský přednes. Nějaká barvitost nevadí, hlavně aby to nekazilo desky, které jsem sem tam pořídil u kapel jako podporu...

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jestli jsou ty bedny aktivní a budeš hrát jenom z gramofonu, tak zesilovač nepotřebuješ jenom gramo s korekčním gramo zesilovačem. Pokud chceš přepínat mezi více zdroji, tak potřebuješ zesilovač s gramo předzesilovačem a linkovým výstupem. Samostatný předzesilovač s přepínáním vstupů plus gramo zesilovač je další možnost.
NC470 asi radši ne.

Wakizashi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wakizashi »

Jasne, repro jsou audivni audio monitory... Ok mrknu na neco jineho... Nejake doporuceni? Co nejaky Sony, Technics. Obcas vidim neco okolo 3.5k

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Asi bych ani nezakládal extra topic a podíval bych se
analogove-zdroje/

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Výroba NC470 dávno skončila, gramec upoutal atraktivním vzhledem to jo ale dnes bych již nebral - leda jako dekoraci obýváku a o tu nejde že ano
Technics schvaluji, BD (řemínek) nebo DD (direct-drive) velmi tichá mechanika, nechytá brum. Automat nebo polo, rozdíl je jenom v komfortu obsluhy...doplať si na stroboskop, jemnou regulaci, je to optická parádička
Jo a přenosku, její montáž lépe půlpalec (1/2") větší výběr náhrady řekl bych.

Odpovědět