Něco mezi hroty a žulu.

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Patmann
Kontaktovat uživatele:

Něco mezi hroty a žulu.

Příspěvek od Patmann »

Potřeboval bych poradit nějaké levné řešení,co mezi hroty (u sloupových reprosoustav) a žulu,mám sedmiměsíční dcerku,která začíná pomalu lézt a začíná se opírat o reprobedny,ony na té žule dost kloužou,tak se bojím,že by se mohlo něco stát,hledám tak nějaké řešení,jak to udělat,aby se nedaly jen tak vyvrátit,nemáte někdo prosím zkušenosti s tímto problémem?

Lilian
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Něco mezi hroty a žulu.

Příspěvek od Lilian »

Ahoj,

Tiez sa mi to doma pekne klze na tej zule. Jedine co ma napadlo tak zahlbit do zulovej dosky male dierky, len take zahlbenie milimeter mozno dva.
Aby tam zapadla spica hrotu. Proti klzaniu to pomoze urcite. Vyznam hrotov sa snad uplne nedegraduje, ked sa nezapustia hlboko.
Proti prekacaniu zial pomoze asi len sirsia podstava. Dost zalezi na hmotnosti bedni. Niektore sa v spodnej casti vysipali pieskom, to by sa mi hodilo teraz, ale mam spodny bassreflex.

Este ma napadlo ze pod hroty som videl predavat take tanieriky presne s tym zahlbenim. Ten tanierik prilepit na zulu a je to.

Luki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luki »

Patmann píše:.....mám sedmiměsíční dcerku,která začíná pomalu lézt a začíná se opírat o reprobedny...
Člověče ja nevím, bude se opírat furt, lézt po všem, mačkat všechny čudlíky atd. Přežily jsme „obdoby 150“ naštěstí bez úrazů (říkám tomu období 150, protože všechno muselo být bezpečně uloženo ve výšce vyšší než 150cm).
Možná takhle jak píše Lilian…?

Obrázek
http://www.ebay.com/itm/Spike-Shoes-for ... 589a6c8327

Obrázek
http://www.ebay.com/itm/Spike-Shoes-For ... 1e597ffff9

panda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od panda »

Hlavně bedny zezadu pevně přivázat ke zdi. Shodit to na sebe může bez ohledu na to, jak jsou hroty zajištěné proti posunutí. Děti dokážou neuvěřitelné věci a neštěstí je hotové... :!:

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Obávám se, že tady neexistuje žádné technické řešení, které by zajistilo absolutní bezpečnost. Sám mám ADHD sviště, a tady bylo účinné jediné - permanentní dozor a být vždy připraven k zákroku, třeba jen při pouhém náznaku škádlení membrán reproduktoru či pokusu o obsluhu hi-fi :mrgreen:
Ani teď , kdy je mu více než čtyři ještě není vyhráno. Nerad bych se kopal do zadku za jedinou chvíli své vlastní nepozornosti.

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

Když se mi narodil kluk musely vratký bedny bez pardonu pryč. Pořídil jsem 70 kg almary a byl klid, maximální stabilita a dítě (ani manželka) s tím ani nehlo 8-) A co víc ignorovalo to, protože to považovalo za obyčejný "nábytek".... Tady nejde o bedny, tady jde o život dítěte! (bez legrace), třeba tě to Patriku přinutí pořídit konečně pořádné (dospělé) bedny :D

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Díky za rady chlapi,
před chvílí jsem dostal v SZ velmi jednoduchou a účinnou radu proti posunutí: http://www.fondo.cz/podlozky-pod-nabyte ... olepici-40 ,stačí jen nalepit na žulu a hroty do toho "vrazit"

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Bedny maj šmytec.
Bang Olufsen hraje parádně a ještě ošetři skleněné rohy toho stolku.

A to je tak fšecko.

Já sem bedny narazil úplně na zeď, hroty odšroubované, a ještě nebylo čisté svědomí. Mít tak hrající B&O systém, dal bych těžké hifi z domu.

Obrázek

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Uvidíme jak bude Emča živá,kdyžtak vše přizpůsobit! S Beosound1 si dělá kolega Eficak samozřejmě srandu,používám ji jako difuzer a šetřič lamp,když si pouští hudbu manželka :-)

Odpovědět