Nejde mě Tidal
Nejde mě Tidal
Potřebuji poradit. Upozorňuji předem, že jsem lajk a moc se v tom nevyznám.. Letos jsem pořídil zesilovač Cambridge CXA80 a síťový přehrávač Cambridge CXN-2. Je to 2 dny, rádio hraje, ale nemohu si přehrát žádná alba, která tam mám uložena, ani ty alba tam nejsou vidět. Znázorní se mě v telefonu toto upozornění : problem fetching response. Please try again later. Zkouším to, ale nic se neděje. Nemáte někdo s tím zkušenost, v čem je problém? Platím měsíčně nějakých 149 Kč, stržení za říjen proběhlo. Díky za odpověď.
Re: Nejde mě Tidal
Vzdy prvni a nejjednodušší, vse vytahat ze zasuvek a po chvili zas pripojit (jestli už's neudelal). Pak popripade reset CXN. V manuálu na to budou noty, jak provést. Tidal nemam, ale Spotify mi obcas podobnou neplechu udelal. Vzdy pomohlo.
Taky bych to viděl na problém se sítí, nebo propojením či nastavením tvých zařízení. Samotný Tidal mi funguje dlouho bez problémů. Pokud si nemůžeš přehrát ani uložená alba, je skoro určitě problém u tebe a nikoli na straně Tidalu. Souhlasím s Bazi - nejdřív zkusit vše vyresetovat / odpojit ze zásuvek... Mrkni také do příruček ke všemu (zařízením i Tidalu) na tuto specifickou chybu, třeba tam bude příčina a řešení... Dále můžeš zkusit googlovat svá zařízení v kombinaci s Tidalem, jestli vás není s podobným problémem v podobné konfiguraci víc. Také googluj tuto specifickou chybu, hledej i na stránkách Tidalu atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Možná stačí jen přehrát firmware: https://techsupport.cambridgeaudio.com/ ... are-update.
Děkuji za doporučení, ale odpojení ze sítě nepomohlo... Je zajímavé, že internetové rádio jede a také Tidal Recommends jede, z toho mohu přehrávat vše, co tam nabízejí. Ale jak najedu na My Tidal (kde mám uložená alba), tak mě to píše tu hlášku a žádná alba tam nejsou vidět.. Asi by to chtělo někoho, kdo ten Tidal používá.. Kdyby byla chyba v síťovém přehrávači, tak by snad nešlo rádio ani ten Tidal Rocommends ?? Doporučujete hledat na stránkách Tidalu, nevíte jejich název??
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zkus se přihlásit svým účtem k tidalu třeba na pc a podívej se jak to vypadá tam
V diskusi k aplikaci Cambridge Connect pro Android je napsáno toto:
Takže pokud po vyzkoušení přímo z PC zjistíš, že je na straně TIDALu vše OK, potom je nejspíše problém jen s aplikací na telefonu.No longer functional for me. The "problem fetching response" persists for Tidal. literally useless for me now. The suggested sign out option on both the CXN unit and phone does not work where I get a message saying use does not have a valid session. Which is incorrect, same account on my wife's iPhone works correctly.