Nostalgie VHS (videorekordér) na čem přehrávat?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Nostalgie VHS (videorekordér) na čem přehrávat?

Příspěvek od Hans1983 »

Ahoj,
přemýšlím o tom si z nostalgie sehnat i jiný přehrávač na VHSky než mám, ale to moje Daewoo je asi docela dobrý, akorát mě štve že je to automat takže si nic nenastavím. Ještě mám doma i Sony rekordér ale ten je jen mono :(
Přesně mám Daewoo DF-7100 je to 6ti hlavý automatický rekordér:
http://hans1983.rajce.idnes.cz/HIFI#25112013220.jpg

Tohle by asi bylo spíš proto tomu hodně muzejní nebo??? http://elektro.bazos.cz/inzerat/2861633 ... er-JVC.php

Nechci do toho vůbec cpát astronomické částky ale u toho SOny co mám v mono verzi vím že jde manuálně donastavit snímání obrazu a to Daewoo neumí, takže horší pásky co mám doma dost přeskakujou.
Proto by mě snad i pro zajímavost lákalo vyzkoušet něco jako to JVC z bazoše za pár šesťáků, buď uvidím jak to Daewoo hraje dobře nebo špatně :D

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Nostalgie VHS (videorekordér) na čem přehrávat?

Příspěvek od bh69 »

Nevim jak se lisi Panasonic NV HD-650, ale HD-660 muzu jen doporucit, spolehliva masina, moznost manualniho nastaveni urovne audia.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Po likvidaci mono videa VHS mně zbyla spousta archívních kazet a co s nima ? Tak mě napadlo jedině combo VHS/DVD které umí oba nosiče, DVD sice jenom přehrává ale VHS je rekordér 6-hlavý, stereo hi-fi. Toshiba, Funai, Samsung...dá se sehnat. Ruční record level nemá i když možná budou vyjímky.

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Včera sem na svém Daewoo DF-7100 rekordéru (kombo) vyzkoušel fungl novou VHS "Frekvence" a docela to hrálo pěkně :D

Odpovědět