Ale vazne...tak at ti to dobre hraje. (Tyden uplyne jako voda.)
nové PC na filmy a hudbu
Re: nové PC na filmy a hudbu
Za ty prachy uz by byl velmi dobry gramec...
drfish píše:... V podstatě jsem z něj táhl HDMI obraz a SPDIF zvuk do TV a receiveru. To bych taky chtěl dělat i nadále....... ......Přehrávat budu mkv 1080 a nižší, audio ve flac....
Ty jsi změnil zadáníJo zapomněl jsem taky napsat, že PC budu užívat ještě k práci (Mozilla+Office) a hrát hry (ale jen starší do roku 2008.....
Teď nevím, jestli jsem změnil zadání směrem dolů nebo nahoru. Konfiguroval to kamarád. Já už PC používám jen ke stahování a úpravě médií, pouštím vše na Ca AZUR 751. Takže tohle by měla být jen pojistka pro ty typy souborů co na AZURU nepůjdou přehrát. Ale zákl deska má HDMI i optiku, tak by to mělo fachčit taky ne? Nebo jsem něco podělal?
Uzivaj k spokojnosti
Jedine coho by som sa bal - kvoli spolahlivosti - je ten SSD HDD Adata.
Těch formátů nebude mnoho co by nešlo na Azuru přehrát a na stahování a úpravu médií je to zbytečně předimenzované a drahé. A v zadání nebyla o tom Azuru ani zmínka, on totiž úplně mění zadání...drfish píše:... Já už PC používám jen ke stahování a úpravě médií, pouštím vše na Ca AZUR 751. Takže tohle by měla být jen pojistka pro ty typy souborů co na AZURU nepůjdou přehrát....
Přeji mnoho zábavy.
Je fakt, že jsem měl původně daleko skromnější představu, ale nechal jsem se kamarádem tak trochu "zpracovat" na lepší model. Vzhledem k tomu, že poslední komp jsem měl osm let a stál mne dvacet litrů, tak ten nový není zase tak o moc víc. Snad s ním zas těch osm let vydržím.Pokud tedy v něm nebude kurvítko a neodejde dva měsíce po záruce, což je dnes normální
Ohledně těch souborů u AZURU- občas se stane, že nepřehraje zvuk či obraz u některých MOV nebo WMV souborů, jinak zvládá skoro všechno. S filmy a titulky nejsou problémy. Občas ale přece jen přehrávat filmy přes komp potřebuju. Třeba když se mi zpožďujou titulky a já si je během filmu v BS playeru posouvám (manuálně sychronizuji
). Díky všem za rady a názory, řadu z nich jsme při výběru zohlednili. 
Ohledně těch souborů u AZURU- občas se stane, že nepřehraje zvuk či obraz u některých MOV nebo WMV souborů, jinak zvládá skoro všechno. S filmy a titulky nejsou problémy. Občas ale přece jen přehrávat filmy přes komp potřebuju. Třeba když se mi zpožďujou titulky a já si je během filmu v BS playeru posouvám (manuálně sychronizuji
Tos mi neměl psát, u srdce mne bodloProspero píše:Za ty prachy uz by byl velmi dobry gramec...![]()
![]()
Co neni, muze jeste jednou byt.... 
DPC Latency pocas kopirovania dat na externy HDD cez USB 3. Pocas kopirovania mi hra hudba a ziadne drop-out-y sa nekonaju.

Skutocne ma vyznam hnat sa za extremne nizkymi hodnotami?
Pre ilustraciu screen z ineho pocitaca, ktory ma problem s prehravanim hudby - pocut vypadky a "trhanie" pocas prehravania.

Skutocne ma vyznam hnat sa za extremne nizkymi hodnotami?
Pre ilustraciu screen z ineho pocitaca, ktory ma problem s prehravanim hudby - pocut vypadky a "trhanie" pocas prehravania.

Musíš se rozhodnout:Odar píše: Skutocne ma vyznam hnat sa za extremne nizkymi hodnotami?
Chceš postavit skutečně špičkový PC přehrávač, nebo chceš mít pravdu
To nie je argument.
Tak moje nové PC běží k mé plné spokojenosti. Je rychlé, extrémně tiché v porovnání v mým starým počítačem, u kterého se nedalo ani usnout. Oproti starému ho mám na stole jako desktop, takže se ani neválí na zemi a nenasává tolik porach. Vypadá skoro jako hifi komponent. S Windows 8 jsem měl ze začátku trochu potíže, ale naštěstí se dá jejich používání uživatelsky zjednodušit na minimum, hodil jsem vše na plochu a mám klid. Svůj 1TB externí hard přenáším z PC do AZURU a na něm sleduju filmy. I když kvalita přehrávání z PC je téměř srovnatelná, ten obraz z AZURU mi připadá přece jen takový "pevnější a jistější". Mé předpotopní hry na PC běží jak dráha. No a ty pracovní věci se nezměnily, to jsou jen dokumenty. Takže plná spokojenost. 
Jelikož jsem v nastavení PC poměrně tupý, hodím zde dotaz. Pár filmů mi můj CA Azur nepřehrává, takže mi nezbývá než obraz pustit z PC. Propojeno mám optikou do receiveru a HDMI do TV. Obraz přesto není vůbec dobrý, netrhá se, ale tak nějak divně zachvívá, jakoby se každou chvíli kousnout měl. Používám BS player a k němu FFD show. Myslím, že PC by to stíhat měl, níže ve vlákně je uvedená sestava, ale jestli jsem třeba nenastavil blbě vykreslování videa nebo něco. Zkusil bych nějak zasáhnout a změnit nastavení abych to zlepšil. Někde bude zakopaný pes, protože rozdíl v tom jak promítá CA a PC jsou tak čtyři třídy 
Skus http://www.xvidvideo.ru/media-player-cl ... a-x86-x64/ alebo http://xbmc.org/download/ Mas konkretny dovod, preco pouzivas FFD Show?
Původně jsem používal ffdshow proto, že bsplayer něco neuměl přehrávat a pak už jsem u toho zůstal. Takže mne u toho asi nic nedrží. Bs player si stahuje sám české titulky tak mi je sympatický. Otravuje mne to furt někde hledat. Zkoušel jsem před lety i ten Media classic, ale nějak se mi nelíbil- mezitím ale možná urazil značný kus cesty. XBMC jsem v životě nezkusil...