nový CD player
Re: nový CD player
Nemalo by zmysel ten BD player vytunit v Casea?
Ono je dobré mít doma dva přehrávače, bo blu ray okupuje stále manželka a vyhazuje mi cd z přístroje. Pro klid v rodině raději svůj vlastní stroj, kde mám jen hudbu...
Musical Fidelity M3-CD jsem si dal do záložek a budu dále zkoumat, ale nehraje SACD což předběžně nechci oželet, i když asi budu muset...
Ten Denon už bude moc drahý, i když asi dobrý. Šetřím přece taky na repráky

Musical Fidelity M3-CD jsem si dal do záložek a budu dále zkoumat, ale nehraje SACD což předběžně nechci oželet, i když asi budu muset...
Ten Denon už bude moc drahý, i když asi dobrý. Šetřím přece taky na repráky

zamně určitě tento ARCAM FMJ 37
To jsem si donedávna říkal taky, až jsem na stará kolena zjistil, že jsem tímto přístupem zbytečně přicházel o dost peněz.Ten Denon už bude moc drahý, i když asi dobrý. Šetřím přece taky na repráky![]()
Dnes raději počkám s nákupem a dále šetřím, abych si mohl koupit to, o čem vím, že s tím budu spokojen na delší dobu.
Ten DENON by určitě stál za to.
No něco na tom bude, ale cena toho Denonu je opravdu krutě nad mé možnosti. Kdybych nečekaně zbohatl, určitě bych do něj šel. Přesto si ale myslím, že v podobné kvalitě by mohly existovat přístroje od jiných značek a mohly by být třeba levnější... 

Fishy přijeď si někdy poslechnout LPčka a třeba už nebudeš potřebovat CD Player
Já mám doma jen obyčejný starý technics cd-player (viz. můj podpis). Jelikož moc cd nehraju tak mi to stačí a byl asi za 1200,- ne Eček ale Kč!

Já mám doma jen obyčejný starý technics cd-player (viz. můj podpis). Jelikož moc cd nehraju tak mi to stačí a byl asi za 1200,- ne Eček ale Kč!

Dobrá rada.
U grama sa nemusí báť že mu nebude zle načítavať ako ten odchádzajúci Marantz. Ibaže to má háčik - gramo mu tie CD čo má doma neprehrá a SACD Už vôbec nie. 

Já vím on Fish má těch CD požehnaně.
Škoda že ten Dennon nemá XLR výstupy - za tú cenu ich tam mohli dať.drfish píše:No něco na tom bude, ale cena toho Denonu je opravdu krutě nad mé možnosti. Kdybych nečekaně zbohatl, určitě bych do něj šel. Přesto si ale myslím, že v podobné kvalitě by mohly existovat přístroje od jiných značek a mohly by být třeba levnější...

Drfish ak by ti neišlo len o funglovku tak by si mohol byť spokojný aj s týmto. http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... ravac-g08/

Moje chyba byla v tom, že jsem si čuchnul k dobrému zvuku. Jinak by mi dneska stačil ten Azur a houpal bych se ve sladké nevědomosti
V každém případě teď chci alespoň tu kvalitu, kterou mám teď, čím výš tím lépe. A asi funglovku nebo něco slevněného ze showroomu se zárukou. Sluchátkový výstup by byl pro mne přínosem a schopnost SACD přehrávání výhodou. Už se mi nechce řešit porouchanou mechaniku, nebo takové ty věci. Tím taky padá ten Meridian z druhé ruky. Mám prostě strach...
Chtěl jsem něco vytipnout na Highendu Praha a mám zrovna v ten termín sraz školy. Ten organizuju, tak tam musím...

V každém případě teď chci alespoň tu kvalitu, kterou mám teď, čím výš tím lépe. A asi funglovku nebo něco slevněného ze showroomu se zárukou. Sluchátkový výstup by byl pro mne přínosem a schopnost SACD přehrávání výhodou. Už se mi nechce řešit porouchanou mechaniku, nebo takové ty věci. Tím taky padá ten Meridian z druhé ruky. Mám prostě strach...
Chtěl jsem něco vytipnout na Highendu Praha a mám zrovna v ten termín sraz školy. Ten organizuju, tak tam musím...
Ja by som siel v roku 2013 do D/A prevodnika. Lenze mam obavy, ze vsetky svoje CD bude po mne drfish hadzat, ako trest za to, ze ich musi ripovat 

Já je naripovaný mám, ale stejně si je fyzicky pouštím z nosičů. Je to hezčí, rád je vybírám a dávám do stroje. Když se občas s kamarády vykalím, vybírám to v počítači, bo nesnáším ráno rozházená CD po zemi
Takže oboje užívám k plné spokojenosti. Ale ta mašinka na kotoučky tu prostě být musí.
I když chápu zároveň nutnost i pohodlnost datových úložišť atd.

Takže oboje užívám k plné spokojenosti. Ale ta mašinka na kotoučky tu prostě být musí.

Něco jsem si o tom početl a zdá se mi to být fakt dobré, začínám o tom Denonu fakt uvažovat...vlado222 píše:Možno by bol pre teba vhodný aj http://www.hifi-voice.com/testy-a-recen ... 020ae.html
Je 15 000CZK nad tvoj rozpočet, preto som ho tu predtým nepoštol.
Denon 2020 sa dá samozrejme využiť aj ako externý DA prevodník.Odar píše:Ja by som siel v roku 2013 do D/A prevodnika. Lenze mam obavy, ze vsetky svoje CD bude po mne drfish hadzat, ako trest za to, ze ich musi ripovat
Drfish na slepo by som ho nekupoval. Zapožičal by som si ho a potom sa rozhodol či ho kúpim Recenzia je jedno, skutočnosť a Tvoje preferencie, tvoja akustika doma a reťazec v nej zas druhé.
Už máš teda vybráno ? Kterejpak aparát vede ve výběrovém řízení ? Dej sem potom aspoň fotku, značku, model, typ ať se já nemajetný proletář mohu pokochat pohledem na kvalitu jako kdysi za temné totality na obrázky audio hi-fi v propašovaném katalogu Neckermann, Quelle...pamětníci časů dávno minulých jistě vzpomenou.