nový CD player

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odar

Re: nový CD player

Příspěvek od Odar »

Nemalo by zmysel ten BD player vytunit v Casea?

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Ono je dobré mít doma dva přehrávače, bo blu ray okupuje stále manželka a vyhazuje mi cd z přístroje. Pro klid v rodině raději svůj vlastní stroj, kde mám jen hudbu... ;)
Musical Fidelity M3-CD jsem si dal do záložek a budu dále zkoumat, ale nehraje SACD což předběžně nechci oželet, i když asi budu muset...
Ten Denon už bude moc drahý, i když asi dobrý. Šetřím přece taky na repráky :lol:

Minstrel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Minstrel »

zamně určitě tento ARCAM FMJ 37

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Ten Denon už bude moc drahý, i když asi dobrý. Šetřím přece taky na repráky :lol:
To jsem si donedávna říkal taky, až jsem na stará kolena zjistil, že jsem tímto přístupem zbytečně přicházel o dost peněz.

Dnes raději počkám s nákupem a dále šetřím, abych si mohl koupit to, o čem vím, že s tím budu spokojen na delší dobu.

Ten DENON by určitě stál za to.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

No něco na tom bude, ale cena toho Denonu je opravdu krutě nad mé možnosti. Kdybych nečekaně zbohatl, určitě bych do něj šel. Přesto si ale myslím, že v podobné kvalitě by mohly existovat přístroje od jiných značek a mohly by být třeba levnější... ;)

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Fishy přijeď si někdy poslechnout LPčka a třeba už nebudeš potřebovat CD Player :P

Já mám doma jen obyčejný starý technics cd-player (viz. můj podpis). Jelikož moc cd nehraju tak mi to stačí a byl asi za 1200,- ne Eček ale Kč! :mrgreen:

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Dobrá rada. :lol: U grama sa nemusí báť že mu nebude zle načítavať ako ten odchádzajúci Marantz. Ibaže to má háčik - gramo mu tie CD čo má doma neprehrá a SACD Už vôbec nie. :mrgreen:

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Já vím on Fish má těch CD požehnaně.

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

drfish píše:No něco na tom bude, ale cena toho Denonu je opravdu krutě nad mé možnosti. Kdybych nečekaně zbohatl, určitě bych do něj šel. Přesto si ale myslím, že v podobné kvalitě by mohly existovat přístroje od jiných značek a mohly by být třeba levnější... ;)
Škoda že ten Dennon nemá XLR výstupy - za tú cenu ich tam mohli dať. 8-)
Drfish ak by ti neišlo len o funglovku tak by si mohol byť spokojný aj s týmto. http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... ravac-g08/ :D

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Moje chyba byla v tom, že jsem si čuchnul k dobrému zvuku. Jinak by mi dneska stačil ten Azur a houpal bych se ve sladké nevědomosti :mrgreen:
V každém případě teď chci alespoň tu kvalitu, kterou mám teď, čím výš tím lépe. A asi funglovku nebo něco slevněného ze showroomu se zárukou. Sluchátkový výstup by byl pro mne přínosem a schopnost SACD přehrávání výhodou. Už se mi nechce řešit porouchanou mechaniku, nebo takové ty věci. Tím taky padá ten Meridian z druhé ruky. Mám prostě strach...
Chtěl jsem něco vytipnout na Highendu Praha a mám zrovna v ten termín sraz školy. Ten organizuju, tak tam musím...

Odar

Příspěvek od Odar »

Ja by som siel v roku 2013 do D/A prevodnika. Lenze mam obavy, ze vsetky svoje CD bude po mne drfish hadzat, ako trest za to, ze ich musi ripovat :lol:

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Já je naripovaný mám, ale stejně si je fyzicky pouštím z nosičů. Je to hezčí, rád je vybírám a dávám do stroje. Když se občas s kamarády vykalím, vybírám to v počítači, bo nesnáším ráno rozházená CD po zemi :lol:
Takže oboje užívám k plné spokojenosti. Ale ta mašinka na kotoučky tu prostě být musí. ;) I když chápu zároveň nutnost i pohodlnost datových úložišť atd.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

vlado222 píše:Možno by bol pre teba vhodný aj http://www.hifi-voice.com/testy-a-recen ... 020ae.html
Je 15 000CZK nad tvoj rozpočet, preto som ho tu predtým nepoštol.
Něco jsem si o tom početl a zdá se mi to být fakt dobré, začínám o tom Denonu fakt uvažovat...

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Odar píše:Ja by som siel v roku 2013 do D/A prevodnika. Lenze mam obavy, ze vsetky svoje CD bude po mne drfish hadzat, ako trest za to, ze ich musi ripovat :lol:
Denon 2020 sa dá samozrejme využiť aj ako externý DA prevodník.

Drfish na slepo by som ho nekupoval. Zapožičal by som si ho a potom sa rozhodol či ho kúpim Recenzia je jedno, skutočnosť a Tvoje preferencie, tvoja akustika doma a reťazec v nej zas druhé.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Už máš teda vybráno ? Kterejpak aparát vede ve výběrovém řízení ? Dej sem potom aspoň fotku, značku, model, typ ať se já nemajetný proletář mohu pokochat pohledem na kvalitu jako kdysi za temné totality na obrázky audio hi-fi v propašovaném katalogu Neckermann, Quelle...pamětníci časů dávno minulých jistě vzpomenou.

Odpovědět