Nový lak vík na komponenty

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Ali
Kontaktovat uživatele:

Nový lak vík na komponenty

Příspěvek od Ali »

Zdravím vespolek. Mám takový menší problém. Možná to nepatří zrovna na toto fórum, ale přeci jenom.
Před časem jsem si svou "šikovností" při nasazování vík na zesik a player, tyto víka škrábnul. Bohužel při dotazu na nová víka mně usadila jejich cena. 6 tis. kč za jedno víko bez DPH a dopravy z UK mi přijde "trošku" moc ... Jedná se o klasická ocelová víka :
Obrázek
Obrázek
Bohužel Musical Fidelity používá tkouvou ani ne černou, ani ne šedou jemnou matnou strukturu. To, že nedocílím stejný odstín mi je jasné. Ale stačila by černá matná jemná struktura. Nezná náhodou někdo nějkoho šikovného, kdo by mi to mohl takto stříknout. Měl jsem to u dvou autolakýrníků, ale výsledek byl vždy otřesný :x Nejenže nebyly schopni udělat strukturu (to by až tak nevadilo), ale místo matné byla vždy spíše pololesklá, navíc flekatá s jemným bordýlkem, co se tam při stříkání přilepil. Poprvé jsem to dostal dolu ředidlem a nyní to asi budu muset přebrousit jemným šmirglem :( Takže kdyby někdo náhodou věděl o někom, kdo se třeba zabývá renovací audio přístrojů s patřičným citem pro ně (aby to k něčemu vypadalo), včetně renovace jejich "kabátků" a pod. ... a mohl by mi udělat MATNOU jemnou strukturu byl bych mu velice vděčný !!!
Za případné rady a doporučení předem mockrát děkuji.
Aleš

Odpovědět