Okki Nokki vs Nitty Gritty.
Okki Nokki vs Nitty Gritty.
Přátelé,
chci zakoupit dospělou pračku LP. Rozhoduji se mezi Nitty Gritty Record Master a Okki Nokki RCM. Nechci po Vás, aby jste rozhodovali za mně, spíš bych byl rád za postřehy případných majitelů ohledně provozu těchto modelů.
Rád bych se dozvěděl něco o kladech a záporech výše uvedených praček a na základě těchto postřehů se rozhodnu, kterou z nich si koupím.
Děkuji předem za příspěvky.
Roman.
chci zakoupit dospělou pračku LP. Rozhoduji se mezi Nitty Gritty Record Master a Okki Nokki RCM. Nechci po Vás, aby jste rozhodovali za mně, spíš bych byl rád za postřehy případných majitelů ohledně provozu těchto modelů.
Rád bych se dozvěděl něco o kladech a záporech výše uvedených praček a na základě těchto postřehů se rozhodnu, kterou z nich si koupím.
Děkuji předem za příspěvky.
Roman.
Re: Okki Nokki vs Nitty Gritty.
Až tak, že se rozhoduješ 2x pod sebou ?

No jo, teď nato koukám. Nějak to tam naskočilo samo či co? 

tomu se říká vícevláknové zpracování HyperThreading myslím 

Poznámka moderátora: To není HyperThreading, to jen omylem kliknul na "Odeslat" 2x - stát se to může každému, protože chvilku trvá než doběhne reakce.
Již jsem ten duplik smazal, takže mu nyní můžete odpovědět na položenou otázku.
Již jsem ten duplik smazal, takže mu nyní můžete odpovědět na položenou otázku.
Já mám Okki Nokki a celkem si nestěžuju, ačkoliv mě vyléčila z víry, že čištění odstraní veškerý praskot. Neodstraní. Ale na určité antikvární kusy je mytí potřeba. Co jsem pozoroval za menší nedostatky - velká hlučnost, jako vysavač, chybí podložka pod matici, přes kterou by se deska utáhla bez odření etikety, talíř je zbytečně velký, takže se často trochu tekutiny dostane na spodní (v 50 % případů už umytou) stranu.
Mám Okki-Nokki Cadence, samozřejmě veškerý praskot se vyprat nedá, ten je mnohdy způsoben "ohráním" desky, ale to podlě mě k vinylu patří. Jinak spokojenost, hlučnost k vysavači tak trochu patří. Podložka pod matici sice chybí, ale není problém ji nahradit gumovým instalatérským těsněním nebo ji udělat z gumy. Čistící tekutina steče na spodní stranu jen, když ji tam dám víc. Jinak velká spokojenost, ale zase já ji nekupoval za 10L, vyšla mě zhruba na polovinu.
Mám Nitty Gritty. Jsem s ní spokojen. Její výhodou je možnost odsávání kapaliny z oboustranně mokré desky po vyprání v pračce Knosti, ve které peru silně znečistěné LP. 

Tak pračka LP už je doma. Nakonec je to Okki Nokki.
Děkuji všem za názory.
Děkuji všem za názory.