Onkyo TX-8270
Onkyo TX-8270
Ahojte,
tak kúpil som onkyo TX-8270...
nejaký dobrý tip na repro do 700€?
kľudne aj regálovky, ideálne s predným basreflexom, niečo čo je normálne dostupné v slovenských obchodoch a serióznych eshopoch.
bude to v panelákovej obývačke 3,5 krát 4,5m, v izbe štandartne telka, komoda, gauč... investovať do úprav nebudem.
Hudba hlavne rock a metal, okrajovo jazz a nejaká klasika...
tak kúpil som onkyo TX-8270...
nejaký dobrý tip na repro do 700€?
kľudne aj regálovky, ideálne s predným basreflexom, niečo čo je normálne dostupné v slovenských obchodoch a serióznych eshopoch.
bude to v panelákovej obývačke 3,5 krát 4,5m, v izbe štandartne telka, komoda, gauč... investovať do úprav nebudem.
Hudba hlavne rock a metal, okrajovo jazz a nejaká klasika...
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Onkyo TX-8270
regalovky na rock a metal ? p.s. proc stejne tema podruhe ?
tak je to do paneláku, som limitovaný priestorom...
najradšej by som stlpy, ale to by mohol byť problém s umiestnením....
ale uvažujem o CANTON GLE 476.2
najradšej by som stlpy, ale to by mohol byť problém s umiestnením....
ale uvažujem o CANTON GLE 476.2
regálovky buď Sonus Faber Principia 3 alebo Klipsch RP 160M
téme je síce podobná, ale pôvodne som uvažoval nad Onkyo CR-N775D, ktoré má výkom 2 krát 40 W... to čo som kúpil má nakoniec 2 krát 160W.
Bál som sa, aby to nebolo slabé...
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Provozoval jsem v 18m2 v panelaku JBL 5000Ti Nebo Quadral Vulkan MK3 a OK, ale ten zesik by to tezko rozdychaval. Zalezi na dispozici bytu a wife factoru 

Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)
Slyšel jsem tohle Onkyo TX-8270 ve spojení s Xavian Perla a musím říct, že mě ta kombinace tenkrát hodně nadchla. Poslech jsem začínal s Metallica - Sad But True a nevěřil jsem, jakej zvuk z tak malejch bedýnek může lízt
Ale jsou teda lehce mimo tvůj rozpočet, takže buďto připlatit nebo zkusit poptat bazar.. Za poslech každopádně stojí - mají je přímo v Xavianu i s tím Onkyem.

tak nakoniec som kúpil Sonus Faber Venere 1,5. Hrajú super, vyzerajú super... dajú sa "počúvať aj očami".
Páčia sa dokonca ja manželke, takže všeobecná spokojnosť...
Páčia sa dokonca ja manželke, takže všeobecná spokojnosť...
To sa mi páči že reprosustavy sa dajú počúvať aj očami 
Neviem ako by si použil oči keď by si ich mal zavreté ako počúvam ja a veľa ďalších hifistov. Nech sa Ti dobre teda počúva aj očami. Nič v zlom

Neviem ako by si použil oči keď by si ich mal zavreté ako počúvam ja a veľa ďalších hifistov. Nech sa Ti dobre teda počúva aj očami. Nič v zlom

ja zas občas počúvam hudbu tak ,že si dám dole mriežky a aj sa na reproduktory pozerám...
hlavne som tým chcel povedať, že pre mňa sú fakt pekne.
Nie to som nepovedal sú pekné fakt ale človek by mal repro vyberať hlavne ušami teda posluchom. Ako ja kricie mriežky nemám na reprach a ani nevidím dôvod ich tam dávať. Teda vidím dôvod kôli deťom by sa niekedy zišli
ale to je dočasne. To že dávaš mriežky dole robíš dobre