Pokud ten BD player propojíš analogově tak na tom playeru nastavíš 5.1 či 7.1 a ještě si vyhraješ v nastavení vzdáleností repro, spoždění apd. a pak to AVR využiješ pouze jako koncák, takže jen ovládaš hlasitost.
Samozřejmě, že v tomto zapojení hrajou roli převodníky v 93EU.
V druhém případě propojíš ten přehrávač např. HDMI s AVR a pak buďto i zvuk po HDMI nebo koax či optika a v tomhle případě všechno nastavení děláš na AVR a jedeš na převodníky v tom AVR.
Záleží na tom, kde jsou lepší DAC jo a pochopitelně v obou verzích jedeš na blue ray plackách jako že v HD, jinými slovy přehraješ HD stopy z té BD placky, ale to AVR musí mít HD převodníky, když je nemá, tak je jediná cesta varianta jedna, tedy varianta jít cestou analogových výstupu na BD přehrávači a analogových vstupů na AVR.
Ještě jedna věc, ten BD player už je 3D, takže pokud to AVR nebude znalé 3D pak musíš za předpokladu zobrazovače 3D vynechat po HDMI cestu do AVR a jít rovnou na zobrazovač HD, ale v případě těchto nových BD od OPPO (93 a připravované 95) máš zase něco navíc, v tomhletom případě, takže máš možnost zapojit jeden kabel HDMI do AVR (např. HDMI 1 OUT) a druhý rovnou do TV (HDMI2 OUT) ony totiž oba mají dva HDMI výstupy což je taky supr.
To AVR co píšeš jsem nezjišťoval co je zač, proto jsem se trochu rozepsal.
K tomu 3D je to ještě pořád jako do budoucna, to je jasné, protože těch placek ve 3D je pořád jako šafránu, ale do budoucna už jen te muziky bude určitě dost, proto třeba já řeším zásadně už 3D, moje AVR ho ale také neumí, takže jej obejdu a půjdu rovnou na panel, stejně to tak mám radši už teď.
Snad jsem to vše napsal jasně, ale celé je to jednoduché jak facka, akorát se to hůře popisuje.