Mám kámoše, žije u Lovosic. Je to velký hifista- má notebook a plastové repráčky Genius

. Když k němu vždycky přijedu, říkám mu, ať si koupí něco pořádnýho, jinak už ho navštěvovat nebudu

. Prý ať mu to zařídím

. Tak jo. V bazaru koupím receiver Yamaha asi za dva tisíce a nechávám mu k tomu z Valmezu poslat
http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... =18&catg=1 Splňuji tak požadavek "do 10 tisíc". Notebook píchneme do Yamahy a otvíráme láhev za láhví.

Je to tak pronikavá změna, že si jí všímá i šťastný majitel

, uspořádá masívní třídenní párty, kdy repráky putují na střechu domu, vesnice tři dni v tahu chlastá a pije u něj na zahrádce. Nedělní nocí dlouhých nožů vrcholí večírek a "zahořelé" bedny v pondělí ráno konečně utichnou.

TVM však ve finále nevydržely zátěž a vyhořely, nyní pouze chrochtají, i s jinými zesilovači.
Příběh je starý tři roky. Od té doby už zase na návštěvě poslouchám plastové repráčky a TVM slouží jako podstavce pod kytky a monitor.. Několikrát jsem jej prosil, aby to poslal do Valmezu, tudy cesta nevede. On jedná jen mobilem a autem do 100 km od domu

. Nevíte někdo o servise kolem Lovosic, možná by jel i do Prahy, ale Sever je Sever.

Jde i o mé duševní zdraví, tak se snažím

. Já prostě ten "desktop sound" nesnáším

Kdyby to dělal někdo v okolí, tak on si to tam odveze. Na netu TVM nic uvedené nemá, tak se ptám. Díky