oprava reprobeden

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

oprava reprobeden

Příspěvek od drfish »

Mám kámoše, žije u Lovosic. Je to velký hifista- má notebook a plastové repráčky Genius *jupi* . Když k němu vždycky přijedu, říkám mu, ať si koupí něco pořádnýho, jinak už ho navštěvovat nebudu :!: . Prý ať mu to zařídím :lol: . Tak jo. V bazaru koupím receiver Yamaha asi za dva tisíce a nechávám mu k tomu z Valmezu poslat http://www.tvm-valmez.cz/index.php?id=8 ... =18&catg=1 Splňuji tak požadavek "do 10 tisíc". Notebook píchneme do Yamahy a otvíráme láhev za láhví. *hura* Je to tak pronikavá změna, že si jí všímá i šťastný majitel *thumbs up* , uspořádá masívní třídenní párty, kdy repráky putují na střechu domu, vesnice tři dni v tahu chlastá a pije u něj na zahrádce. Nedělní nocí dlouhých nožů vrcholí večírek a "zahořelé" bedny v pondělí ráno konečně utichnou. :lol: TVM však ve finále nevydržely zátěž a vyhořely, nyní pouze chrochtají, i s jinými zesilovači.
Příběh je starý tři roky. Od té doby už zase na návštěvě poslouchám plastové repráčky a TVM slouží jako podstavce pod kytky a monitor.. Několikrát jsem jej prosil, aby to poslal do Valmezu, tudy cesta nevede. On jedná jen mobilem a autem do 100 km od domu :( . Nevíte někdo o servise kolem Lovosic, možná by jel i do Prahy, ale Sever je Sever. :!: Jde i o mé duševní zdraví, tak se snažím :mrgreen: . Já prostě ten "desktop sound" nesnáším :!: :!: :!: Kdyby to dělal někdo v okolí, tak on si to tam odveze. Na netu TVM nic uvedené nemá, tak se ptám. Díky *klanimse*

jivina
Kontaktovat uživatele:

Re: oprava reprobeden

Příspěvek od jivina »

Pánové po dlouhé době konečně báječná zpráva. V té záplavě všech možných dezinformací a pokusů o to co a jak bychom si měli myslet a jak jednat nebo jak co slyšet to,že nějaký báječný borec po obdržení beden od TVM uspořádá mejdan pro celou vesnici na tři dny ve mě zažehla jiskřičku naděje že jsme ještě normální. Lituju, že jsem tam nebyl! Přece když bedny z Valmezu přinesou takovou kupu radosti tak to je smysl našeho potýkání na tomto a jiných forech.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Tak jsem se včera na netu dočetl, že TVM už zkrachovalo, továrna je zavřená. Tak jestli je to pravda, tak už kámoš asi ty bedny neopraví. *headbang* No a jak ho znám, tak už si ani žádný jiný nikdy nekoupí. No co...aspoň má stojan na kytky :lol:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Dobrá story,to se mí líbí,až na ten konec. *thumbs up*

sekal

Příspěvek od sekal »

drfish :
Zkus to nanést na nějaké konstruktér. fórum typu audioweb.cz nebo repromania.net .. Tady ten problém nevyřešíš..

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

Pokud jste je přetížili,bude upečené vinutí repra.To není až tak náročná oprava a provádí ji v čr dost lidí
Můžeš si vybrat nejbližší k bydlišti
http://repromania.net/forum/viewtopic.php?t=80&f=19

Luki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luki »

drfish píše:.. uspořádá masívní třídenní párty, kdy repráky putují na střechu domu, vesnice tři dni v tahu chlastá a pije u něj na zahrádce...
Pěkný popis, doktore! Také lituji, že jsem na tom mejdanu nebyl…. Představuji si tak kolem 4.37 ráno, jak někdo „točí kolečkem“ volume doprava, přes max., a řve: „ nějak nám to k…a nehraje, zas....y krám!“

Samozřejmě, lituji těch repro. Jsem z Jihu ale, kdybych mohl aspoň s něčím pomoci, byl bych rád.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Pamatuju si jen, jak jsem tam celý večer stál a občas trochu ubral volume, které někdo stále točil doprava. :lol: Všichni to chtěli hrozně nahlas a všichni chlapi, co přišli rozzuřený ze vsi, poslaní manželkama, tak tam u nás zůstali *jupi* . Takže už si pak neměl kdo stěžovat :lol:

sekal

Příspěvek od sekal »

drfish píše:..Všichni to chtěli hrozně nahlas a všichni chlapi, co přišli rozzuřený ze vsi, poslaní manželkama, tak tam u nás zůstali *jupi*..
To zas bylo v álejích nablito..(http://www.youtube.com/watch?v=CbYMJAh6aSk) :mrgreen:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Napadl mne Pavel z Noble Audio(NA zdejší člen) Ústí nad labem,věřím že by mu rád pomohl.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Všichni to chtěli hrozně nahlas a všichni chlapi, co přišli rozzuřený ze vsi, poslaní manželkamaPro okolní chlapy ráj...Dej vědět až budou bedny OK a Já přijedu[/pobýt...color]

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Hudba spojuje a může působit radost, aniž by musela znít z aparátů za mega. Navíc pokud se pije a stmeluje kolektiv je to super.

Jsem tomu rád a je z toho vidět, kde je podstata hudby.

Sám si kladu otázku, zda si mám pouštět svoji aparaturu a neustále přemýšlet, jak by to mohlo hrát líp. Takhle jsem otrokem stihomamu zvaného hifi. Navíc pokud mám zastaveny finance na hifi, tak se jedná o chyméru.

Musím si přiznat, že když si pouštím velmi slušné repro ke stolnímu PC při poslechu k práci, tak si mnohdy hudbu užiju více než na své hifi sestavě.
Není to o tom, že by mi hifi nehrálo, ale je to o očekávání, investici a přehnaných požadavcích, což podvědomě snižuje požitek.

Přeji ať se repro podaří opravit a zvuk udělá hodně radosti :D

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Ideální je když to dobře hraje a jěště se opravdu posouchá ve spolek!Je moc škoda,že se neorganizuje více poslechových seancí aniž by se zkoušely kabely nebo něco jiného. :cry:

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

PavelN píše: Musím si přiznat, že když si pouštím velmi slušné repro ke stolnímu PC při poslechu k práci, tak si mnohdy hudbu užiju více než na své hifi sestavě.
No já samozřejmě nejvíc hudby naposlouchám v autě (proto mám v IPODU všechnu svou muziku). Ne, že bych doma neposlouchal, ale často u toho usnu :lol: .
V tom autě si užiju nejvíc srandy a vo tom to přátelé je, občas si zavejt a zabékat za volantem *hura* Hudba mi občas dá ze života tak silnej zážitek, že se mi ho zatím nepodařilo ničím jiným na světě dotáhnout. *2thumbsup*

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Další povedenou poslechovkou byla minulý týden moje svatba. Rodiče a nezpůsobilí odešli z restaurantu domů, zbylo zdravé jádro a jakási komponentová věž Sony. Bedny hrály slušně a hlavně nahlas, hity mládí i stáří. Hlavně taneční kusy deset až dvacet let staré. Tančilo se i na stole ve svíčkové od oběda, bylo veselo až do svítání. Do rozednění jsme to dotáhli "unplugged" s kytarou u ohýnku. Bedny v hospodě to ovšem tentokrát vydržely, nebude třeba servisu. *hura*

Odpovědět