Oprava zesíku Aura - Brno a okolí nebo kdekoliv

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
klot
Kontaktovat uživatele:

Oprava zesíku Aura - Brno a okolí nebo kdekoliv

Příspěvek od klot »

Potřebuju opravit svůj zesilovač Aura, asi v něm odešel potenciometr či co, nefunguje ovládání hlasitosti, dělá si to chce a víceméně hraje na plný kule. Nemáte nějaký tip, kdo by mi to mohl dát do kupy?

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava zesíku Aura - Brno a okolí nebo kdekoliv

Příspěvek od S499_1023 »

Vzhledem k tomu, že AU/RA je takový lepší Transiwatt, tak asi kdokoliv - třeba HiFiKlub Brno by ti k tomu určitě vystavil i testovací protokol a doživotní servisní podporu bez záruky pro klidný spánek. Tak tam bych určitě nechodil *headbang* .

klot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klot »

Když já bych takovýho nějakýho "kdokoliv" potřeboval nějak adresněji.

Rupi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rupi »

V Brně. Na ulici Křenová smerem od Role po pravé straně,za křižovatkou Špitalka, na rohu světelné křižovatce, prodejna a opravy elektroniky. Tam to opravi.
Rupi

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Jo,bývalý AVI Servis,tak tam bych nechodil,za výměnu řemínku v kazeťáku v ceně 80 kč,chtěli 1500kč.Poslal jsem je tam,kam slunce nesvítí,koupil si řemínek v Síriu ve Zlíně a udělal si to sám,bylo to 20 min. práce.Ten poťák bys taky asi zvládl sám,s trochou snahy,hodnoty bývají na něm uvedené,ale pokud chceš servis,zkus to tadyhttps://mapy.cz/zakladni?planovani-tras ... 7D&rt=&rt=.Je to před konečnou devítky v Julcu,na Líšešké,po levé straně směrem z města.Byl jsem tam s tunerem,vše ok.Je to už nějakej pátek,ale pokud vím,pořád ten servis jede.

Odpovědět