Zdravim vsechny priznivce tohoto fora!.Jsem zde novackem a poprosim o trochu trpelivosti se mnou....

.Jakozto dalsi blazen do analogove hudby bych Vas rad poprosil o radu vyberu prenosky.Verte mi,ze nez jsem zde psal hledam ruzne po webu i zde,ale presnejsi odpoved jsem nenasel....V gramofonu Technics jsem mel prenosku OMB5E a chtel bych povysit v ramci moznosti....chybi mi totiz u 5-tky dynamika a celkove je to takove nemastne neslane...Mohli by jste mi prosim poradit s dalsi prenoskou do cca 2500 kc?Bohuzel,dalsi svist je na ceste,takze zase limit financi

.Resim jestli Ortofon Super OM10 nebo 2M red popripade jsem jeste nasel zajimavou AT 100E od AudioTechnica.Kluci jsem bezradny,ceny jsou u vsech +- stejne,ale neumin to rozlousknout...Kdyby jste se rozhodovali....ktera by byla u vas priorita?Ja vim,ze to asi neni jednoduche,ale snad me alespon nakopnete

.Co jsem se dopatral na zahranicnich forech i kdyz nejednoznacne,tak 2M red by mela byt nasledovnice super om10,ale fakt nevim.Zbytek sestavy audia je Yamaha a gramo je serizeny dobre.( jak podle manualu Technics,tak sablony rowinga),takze spis resim jen "lepsi" prenosku....
Predem vsem dekuji za jakekoli rady.