Ovládací prvek k JBL GT-BassPro12

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
fb_ondřej1
Kontaktovat uživatele:

Ovládací prvek k JBL GT-BassPro12

Příspěvek od fb_ondřej1 »

Dobrý den,

v autě využívám subwoofer JBL GT-BassPro12. Auto jsem prodal a bohužel mě vůbec nenapadlo, že když ho prodám s veškerou kabeláží k subwooferu, tak už to nebudu moc sehnat. S kupujícím bohužel není řeč :(

Nevěděl by někdo, kde by se to náhodou dalo sehnat, popřípadě nahradit? Koukal jsem všude možně, ani na Ebay a podobných stránkách to neprodávají. Mám vyvěšený inzerát a za 3 měsíce se mi nikdo neozval.

Pro upřesnění foto toho, co bych potřeboval:
https://i.ebayimg.com/images/g/fxkAAOSw ... /s-l64.jpg <- obrázek v hrozné kvalitě
https://www.ebay.com/itm/JBL-GT-BASSPRO ... Sw3upa4Qy6 <- URL obrázku z této stránky, kde je vidět lépe

Předem moc děkuji za jakoukoli radu :)

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Ovládací prvek k JBL GT-BassPro12

Příspěvek od Leony5 »

Tvoje AVR má Pre out tak bych já osobně k němu připojil koncový stereo zesilovač do kterého připojíš přední bedny. Ale jestli to pomůže vylepšit poslech sterea je ve hvězdách. Nepíšeš co ti vadí na poslechu sterea z tvého AVR. Omlouvám se spletl jsem si téma :oops: :oops: :oops: :P :P

fb_ondřej1
Kontaktovat uživatele:

Vadí mi nekonzistentnost basování u různých skladeb. Tuto krabičku jsem měl v předchozím autě pod rádiem a s ní ovládal jak hodně to "basovalo". U některé písničky basuje málo, u nějaké mi to zase trhá uši :(

Potřeboval bych tedy sehnat tu krabičku, nebo jestli někoho nenapadá, čím neoriginálním by se to dalo nahradit, aby to mělo šanci fungovat (nový zesilovač kupovat nechci). Jde mi jenom o "otočný knoflík", kterým se nastaví zesilovač integrovaný v subwooferu.

axton
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od axton »

Zdravím Ondro.
Já ti v tomto sice nemám jak poradit, sám bych tento ovladač uvítal ke svému autozesilovači JBL GTO 1201.1 - monoblok ,
Na prd je, že ani z jiného zesilovače ovládání nefunguje. Mám k dispozici od značky Kicker a MacAudio a ani s jedním si JBL nerozumí a signál je bez reakce. Osobně tohle řeším přímo ovládáním subwooferu v autorádiu, ale je mi jasné, že ovládání po kabelu je komfortnější a rychlejší.
Možná by ti poradily chlapi zde na této stránce, týkající se přímo autohifi.
https://www.autohificlub.cz/
Je tam diskusní fórum,jako tady a jsou tam opravdu znalí účastníci.
Tak hodně štěstí ;-)

fb_ondřej1
Kontaktovat uživatele:

Díky moc, vyzkouším :)

Samozřejmě jsem si tohoto nastevení vědom, ale není to moc komfortní a naopak je zdlouhavé. Nehledě na to, že to potom ovliňuje basování reproduktorů i ve dveřích a s jejich intenzitou jsem spokojen. Proto sháním tento ovladač :(

Ještě jednou děkuji a zkusím se tam poptat :)

Odpovědět