Ahojte všetci, riešim momentálne problém ozvučenia špecifických priestorov ktoré budú na cvičenie JOGY a hľadám efektívne riešenie ozvučenia týchto priestorov kde by som použil Stropné reproduktory. Hlavný cieľ prehrávanie hudby, ktorá bude Meditačného a chilloutového charakteru a bude hrať čo sa týka miestnosti veľmi ambientne ako podmaz. Cieľom nie je ich maximálne hudobný výkon ale to aby zahrali danú hodnotu príde mne aj pri slabom výkone aby to nebolo zbytočne drahých I ktoré ľudia nie úplne ocenia. Miestnosť bude mať rozmery šírka 15 m hĺbka 5,2 m a výška 3 m
Narazil som na jednu značku ktorá má relatívne dobrý výkon aj rozsah avšak nepodarilo sa mi dostať k tomu aby som si to mohol niekde vypočuť. Chcem to kombinovať so zosilovačom Yamaha R N 402 D. Čiže reproduktory by som chcel použiť takže by boli 4 kusy a jeden zosilovač. Mali ste niekto už skúsenosti s inštaláciou týchto reproduktorov a to ako hrajú a ich odolnosť? Nižšie Prikladám link s technickými parametrami
https://www.elac.com/product/ic-1005/
https://europe.yamaha.com/en/products/a ... index.html
Ozvučenie Joga centra - stropné reproduktory Elac IC 1005
Re: Ozvučenie Joga centra - stropné reproduktory Elac IC 1005
Tyhle malé vestavné reproduktory nikdy moc dobře nehrají, protože jim chybí ozvučnice. Ten zvuk je trochu jak z telefonního sluchátka.
Rozumím tomu, že výhododu je nízká cena a neviditelná instalace, ale variantou by mohly být menší regálové reprosoustavy (dva páry) přišroubované na držáky na zeď někam do rohů místnosti (na kratší stranu vždy jeden pár) a připojené na zesilovač jako zóna A+B, které by hrály současně.
Rozumím tomu, že výhododu je nízká cena a neviditelná instalace, ale variantou by mohly být menší regálové reprosoustavy (dva páry) přišroubované na držáky na zeď někam do rohů místnosti (na kratší stranu vždy jeden pár) a připojené na zesilovač jako zóna A+B, které by hrály současně.
Re: Ozvučenie Joga centra - stropné reproduktory Elac IC 1005
Lenže ja potrebujem dane reproduktory určite inštalovať do stropu čiže by som chcel počuť radu aké teda odporúčate inštalovať vstávané reproduktory. Viete mi dať nejaký konkrétny typ?