neviem, kde žijete vy, ale v mojom svete platí prezumpcia neviny, nie prezumpcia viny.lechos píše:dokaž svou nevinu
"společnost je morálně nemocná, demokracie vychovala zmrdy, zloděje a podvodníky." lechos
neviem, kde žijete vy, ale v mojom svete platí prezumpcia neviny, nie prezumpcia viny.lechos píše:dokaž svou nevinu
To je síla,co lidi dokážou pro pár korun.Ke všemu je to důchodce:sekal píše:Ten inzerát lze ještě dohledat - http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... man-t-210/.
V jiném vlákně jsi přiznal, že z tebe opravář dělal vola. Takže byla tvoje volba a tvoje chyba, že jsi to dával k němu. Proč by měl teda za tvou blbost platit Patmann či kdokoli jiný?gotzilák píše:Na opravě byl 4 x a mimo jiné mi opravář ukázal,že tuner asi ležel vedle nějaké kyseliny,protože jak vnitřek přístroje i spodek byl rezavý
více viz: post159498.html#p159498gotzilák píše:Dnes jsem konečně skončil s opravářem,který za mě dělal vola. Tuner opravoval 4x , tape deck Luxman 3x, Akai 4x, Za vše si samozřemě účtoval nemalé sumy a oprava de-fakto nestála za vynaložené peníze
Přesně tak,v inzerátu,který rychle zmizel se nepsalo o nefunkčnosti ,Takže vědomě posílal černého Petra dál.Když gotzilák obdržel nefunkční přístroj,tak jej měl vrátit a požadovat poštovné za odeslání.Myslím,že Patmann nejednal jako podvodník,jinak by si nechal vše zaplatit předem.Jen chyboval v tom,že nezkusil funkčnost před odesláním.A skladoval to v lučavce královskékite19 píše:Škoda, že v tom inzeráte nepíšeš o tej neopravitelnosti a o tom, že je len na súčiastky.
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti