Zdravím,
rád bych si pořídil domácí kino 5.1 k televizi samsung, které by stálo do 12 000 kč. Filmy sleduji pouze z NAS station, takže nepotřebuji Blu-Ray přehrávač. Měl jsem půjčené reproduktory Logitech Z906, původně na zkoušku k PC, jejichž zvuk mě z PC nenadchnul, avšak když jsem je propojil optickým kabelem s TV, tak to znělo slušně. Jde mi o to jestli se vyplatí investovat do sestavy 5.1 s AV receiverem, jako např. ONKYO HT-S3800, nebo jakékoli jiné kteoru by jste doporučili, nebo zůstat u těch Logitechů. Díky moc za pomoc.
Pomoc s výběrem domácího kina k TV
Re: Pomoc s výběrem domácího kina k TV
osobne si myslim, ze za 12 tis radeji jen soundbar
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Limit 12tis Tě asi omezí pouze na ty Logitech. S touto částkou bych asi do zesilovačů, kabeláže a repro nezkoušel zabrouzdávat. 

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
zni-li ti slusne logitechy jsi stastny pan a nemusis utracet
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nabídnu ti jiný pohled:
Zvuk, který dostaneš nějakým z výše uvedených řešení, podle mého názoru neodpovídá těm 12 vynaloženým tisícovkám. Radši bych trochu přidal a vyhlídnul si vhodný bazar. Aktuálně třeba AVR Marantz a 5.1 sestavu Canton. Celkem 20 tis. Kč. Je to sice v absolutním měřítku víc, ale zlepšení kvality zvuku je proporcionálně mnohem větší než nárůst ceny.
Zvuk, který dostaneš nějakým z výše uvedených řešení, podle mého názoru neodpovídá těm 12 vynaloženým tisícovkám. Radši bych trochu přidal a vyhlídnul si vhodný bazar. Aktuálně třeba AVR Marantz a 5.1 sestavu Canton. Celkem 20 tis. Kč. Je to sice v absolutním měřítku víc, ale zlepšení kvality zvuku je proporcionálně mnohem větší než nárůst ceny.
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pitrs:
A přesně takto jsem se do toho HiFi namočil já. Nestačil mi hezký zvuk Logitech za 10tis. Koupil jsem první aparát za 20tis a po mnoha výměnách - dnes v tom mám půl auta
Nocturnus: buď opatrný
A přesně takto jsem se do toho HiFi namočil já. Nestačil mi hezký zvuk Logitech za 10tis. Koupil jsem první aparát za 20tis a po mnoha výměnách - dnes v tom mám půl auta

Nocturnus: buď opatrný

Je to tak. Jakmile se pořídí první komponent, je člověk efektivně ztracen. Je asi úplně jedno co člověk koupí, jelikož jakýkoliv komponent a jakékoliv dřevěné repro poctivější konstrukce znamenají takový skok do světa hudby, že se z toho dá těžko otřepat. Je to záležitost na celý život a je dobře promyslet zda do toho jít. Začít se dá v podstatě s čímkoliv. Třeba jak odkazuje Pítrs, nebo pro začátek jen dvě bedny na hlavní pár a pak došetřit na zbytek....
5.1 není přeci zaklínadlo, dvě slušné bedny uhrají víc než mizerné 5.1.
5.1 není přeci zaklínadlo, dvě slušné bedny uhrají víc než mizerné 5.1.