Popisky přístrojů - 3D loga
Popisky přístrojů - 3D loga
Ahoj,
prosím jestli by mi nemohl někdo doporučit nebo jestli to tu někdo dělá?
Potřebuji obnovit smazané popisky funkcí na různých přístrojích jako je třeba gramofon, zesilovač atd...
Nejlépe jestli by to šlo jako samolepka, podklady bych dodal - šlo by jen o výrobu.
Dále potřebuji 3D Loga na komponenty různých značek (takové ty samolepky zalité pryskyřicí nebo i něco lepšího, odlévaný plast).
Děkuji za každou radu
Michal
prosím jestli by mi nemohl někdo doporučit nebo jestli to tu někdo dělá?
Potřebuji obnovit smazané popisky funkcí na různých přístrojích jako je třeba gramofon, zesilovač atd...
Nejlépe jestli by to šlo jako samolepka, podklady bych dodal - šlo by jen o výrobu.
Dále potřebuji 3D Loga na komponenty různých značek (takové ty samolepky zalité pryskyřicí nebo i něco lepšího, odlévaný plast).
Děkuji za každou radu
Michal
Re: Popisky přístrojů - 3D loga
Možná hloupá rada ale co zkusit na popisky propisot (bílý nebo černý) a na loga 3D tisk? Tiskáren co tisknou je docela hodně.
Propisot - nevím ale myslím si že nemám šanci se trefit do fontu daného přístroje, navíc bych musel mít různé velikosti a toho by bylo mraky.jirka28 píše:Možná hloupá rada ale co zkusit na popisky propisot (bílý nebo černý) a na loga 3D tisk? Tiskáren co tisknou je docela hodně.
3D tisk - asi by to šlo, ale nebylo by to moc drahé? Pokud o někom dobrém víš tak klidně napiš.
Děkuji
A co tak zkusit v okolí nějakou tiskárnu, která má plotr? Tam ti udělají grafiku jakou budeš chtít. Jen pak musíš být hodně opatrný, aby sis to sám nestrhl, takže si to nech udělat vícekrát. Cenově v tom rozdíl moc nebude, protože nejdražší je stejně vždy příprava. Stabilnější jsou technologie tamponového potisku či sítotisku, ale tam je to cenově jinde, protože je potřeba platit síto a grafickou přípravu... Ale třeba ti poradí víc někdo, kdo toto již v minulosti řešil.
Vzhledem k nedostatku času, je pro mě nejlepší to řešit přes internet a následné zaslání poštou.zabiny007 píše:A co tak zkusit v okolí nějakou tiskárnu, která má plotr? Tam ti udělají grafiku jakou budeš chtít. Jen pak musíš být hodně opatrný, aby sis to sám nestrhl, takže si to nech udělat vícekrát. Cenově v tom rozdíl moc nebude, protože nejdražší je stejně vždy příprava. Stabilnější jsou technologie tamponového potisku či sítotisku, ale tam je to cenově jinde, protože je potřeba platit síto a grafickou přípravu... Ale třeba ti poradí víc někdo, kdo toto již v minulosti řešil.
Zkoušel jsem jednu firmu u které jsem si kdysi nechal dělat nějaké polepy na moto, ale tohle nedělá.
Tak třeba někdo ještě poradí, jde mi o to jestli někdo nemá dobrou zkušenost nebo doporučení.
Jinak samozřejmě můžu naslepo někde poptat.
Děkuji
Nevím, jestli si uvědomuješ, co vlastně chceš. Podle požadavku na logo by ti mohlo jít o restaurování přistroje. Pak by ale pro popisy přicházel v úvahu jenom sítotisk nebo tamponování a tam jsou fixní náklady několik stovek na 1 nápis. Skoro bych pak tipoval, že lacinější je sehnat zachovalejší kus. Samolepa bude jenom amatérské řešení pro funkčnost (informaci).
Uvědomuji neboj.petrL píše:Nevím, jestli si uvědomuješ, co vlastně chceš. Podle požadavku na logo by ti mohlo jít o restaurování přistroje. Pak by ale pro popisy přicházel v úvahu jenom sítotisk nebo tamponování a tam jsou fixní náklady několik stovek na 1 nápis. Skoro bych pak tipoval, že lacinější je sehnat zachovalejší kus. Samolepa bude jenom amatérské řešení pro funkčnost (informaci).
Logo a popisy jsou dvě rozdílné věci.
Samolepkou to jde - to vím už jsem to dříve dělal, ale firma která mi to dělal už neexistuje.
Samolepka se zalakuje bezbarvým lakem.
Žádné amatérské řešení, vypadá naprosto jak originál a už je to navždy.
Hledám jen nejjednodušší řešení.
Nechci to jen na jeden přístroj, ale bude to na více přístrojů proto shánět zachovalejší je nesmysl.
S tím sítotiskem nemám zkušenosti, ale zkusím se po něčem podívat - díky za radu.
3D loga se dají pořídit tady, mají docela výběr, já objednával Martin Logan, do tří dnů jsem je měl doma a spokojenost.
http://www.ebay.com/sch/sticker-maniak/ ... 7675.l2562
http://www.ebay.com/sch/sticker-maniak/ ... 7675.l2562
Super, to vypadá moc dobře.
Kdyby to tak ještě dělal za rozumný peníz v ČR.
Díky
Kdyby to tak ještě dělal za rozumný peníz v ČR.
Díky