poradťe čím to všetko prepojit
poradťe čím to všetko prepojit
Zdravím páni.. Mám taký menší problém a keďže sa v tom až tak nevyznám tak som si sem prišiel po radu od Vás. Takže mám televízor Samsung UE40F6510 a tam mam iba výstup na sluchátka(hrozná kvalita zvuku) a potom iba optický výstup, ďalej tam chcem zapojiť PS4 a a ta ide buď cez hdmi alebo optikou a zatiaľ to mám celé pustene cez Technics SU-Z45 a na to mám napojené repro Siemens RL300G4, viete mi poradiť niečo nie cenovo nenaročné tak do 100€ a kľudne aj niečo staršie zoberiem. Ďakujem za rady
Re: poradťe čím to všetko prepojit
Ahoj,
má to scart, tak si kup za pár korun redukci scart-cinch a zvuk do zesilovače pošli přes kabel audio 2xcinch-2xcinch:
http://prislusenstvi-herni-konzole.heur ... s-ps2-psx/

Playstationy bud zapoj přes HDMI do TV nebo se dá pořídit componentní kabel (5xcich)
má to scart, tak si kup za pár korun redukci scart-cinch a zvuk do zesilovače pošli přes kabel audio 2xcinch-2xcinch:
http://prislusenstvi-herni-konzole.heur ... s-ps2-psx/

Playstationy bud zapoj přes HDMI do TV nebo se dá pořídit componentní kabel (5xcich)
Ahoj, ďakujem za radu ale nepomohla, ten scart kábel som našiel doma ale nepomáha iba sustanie a žiaden zvuk 
Máš ten přepínací? A nastaven na: out? A výstup Scart je na tv jak pojmenován? Teoreticky může fungovat jen jako vstup. A možná to jde nastavit někde v menu.
To mám dobré zapojené a V TV to nejde nastaviť teoreticky a asi aj prakticky to bude len vstup.. Preto zhánam nejaký medzi kus kam to všetko pozapajat a aby som to mohol pustiť cez ten starý zosilňovač 

Skontroluj či máš v tom SCART konektore zapojené piny 1,3(výstup) alebo 2,4 (vstup).
Skvěle Bva pokud má ten přepínací scart má tam všechny.
Ono to nefunguje tak.. Pozeral som a asi naj voľba by bola nejaký av reciever.. Týmto sa chcem spýtať niekoho kto sa v tom vyzná že aký by bol dobrý.. Dakujem