Dobry den panove,
Mozna to sem uplne nepatri, premyslim na "jezevcika" pro dcerku k narozeninam... Hlavne pro vyuziti na tanec v telocvicne, mozna venku a take nekdy v pokojiku... Co tedy jineho...
Premyslim nad:
JVC RV-NB90E - JVC je prukopnik teto tridy prehravacu a Boombaster umi hodne zatopit
Pioneer STZ-D10Z Steez - mam rad Pioneera a myslim ma uzitecne "DJ" funkce na upravu zvuku
Diky za rady, zkusenosti Mirek
Poradte, jakeho "jezevcika" koupit
Re: Poradte, jakeho "jezevcika" koupit
JVC RV NB 70 a RV NB 50 Boomblaster sú lacnejšie varianty 90tky.
Má to síce "pouťový", ale na daný účel praktický dizajn. Zvuk je silne nadštandardný
Má to síce "pouťový", ale na daný účel praktický dizajn. Zvuk je silne nadštandardný

Diky za nazor... Nakonec jsem objednal toho Pioneera, hlavne kvuli moznosti menit tempo, coz se u treninku tance hodi... Ma vnitrni pamet 4GB a je aktualni akce CashBack 100Eur, takze i cena neni spatna. Dle zahranicnich webu, je to zvukove "konkurencni" k JVC... JVC jsem zrovna v patek slysel v satne hokejistu a byl to opravdu hooodne velky zvuk, co byl citit celym telem 
Pioneer skladem v CR nikde neni, ani v elektrovelkoobchodech, tak snad mi ho doruci.
http://www.youtube.com/watch?v=WP52e4yfN3w

Pioneer skladem v CR nikde neni, ani v elektrovelkoobchodech, tak snad mi ho doruci.
http://www.youtube.com/watch?v=WP52e4yfN3w
Panove, v CR neni zatim skladem ani jeden... Ani JVC 90, ani Pioneer (ten neni pro jistotu skladem ani v Evrope, JVC 90 je par kusu v DE). Pak stale slysim sama krize a ja nemohu koupit ani takovou blbost, jako je prenosne radio... dokonce i na mobil cekam mesic od objenavky... auto take vyrabi 7mesicu... Tablet mesic, PC dodaji az po novem roce... Jeste stale verite, ze je nejaka krize? Nebo jen ja blbe vybiram veci, ktere zrovna dnes kupuje snad kazdy na teto planete?!?
Jo, ten jezevčík není nikde vidět už pár let.
Rád ti pomohu, tablet ti pučím, mám ho už pár let, mobily se mi válejí v šupleti a auto nepotřebuji, vem si ho Felda r.98.

Rád ti pomohu, tablet ti pučím, mám ho už pár let, mobily se mi válejí v šupleti a auto nepotřebuji, vem si ho Felda r.98.

eFicaku srandisto... dekuji za nabidku