Kamarat ma poziadal o radu aku zostavu kupit do 70t SK.Nie je ziadny audiofil ani hifista iba ho uz nebavy pocuvat vezicky a repro k pc.Hudba ktoru pocuva nie je nic extra - nejaky hip hop,elektronika,sem-tam Santana,proste komercne,menej narocne veci.Mozno si poviete ze nech si kupy vezu za 10t a to na ten rachot staci,.....mozno mate pravdu ale chlapec ma dobre usi a chce nieco co mu nejaky cas vydrzi.Povodne chcel nejake repro 5.1 zo satelitov a subu od Harman Kardon+receiver a dvd,ale od toho som ho odhovoril nakolko ma uz jedno kino vsetko v jednom od Sony.Na filmi mu to vraj staci,ale potrebuje nieco na stereo.
Izbu ma asi 4x4,5m velku stredne zatmenu-ma koberec aj nejake lahsie zavesy,dokonca ma jedni stenu oblozenu drevom.
Problem ma s priestorom,nemoze si tam dat stlpy ani poriadne stojany pod repro,repro musi byt stojanove a najlepsie v kombinacii zo subom.
Na komponenty ma zvysene esteticke naroky a ziada aj komfort ovladania.Som z toho na nervy,netusim co mu poradit,chce ist do novych veci,bazar odmieta,....

Najlacnejsi dobry sub,ktory som pocul-Velodyne spl 800 by bol najvhodnejsi aj z hladiska priestorovych podmienok no cena je dost vysoka a na ostatne by mu vela neostalo,.....
rozmyslal som nad Elac 310.2 JET TiL,ale nepoznam tieto bedne ani netusim aky zosik by si k nim sadol.
Idealne by boli asi male regalovky,sub a zosik a prehravac ktory vie mp3.
Zvukovo by to malo byt aspon trosku slusne stereo,ktore mu nieco vydrzi bez toho aby rozmyslal o vymene.
Prosim navrhnite nieco ak viete,samozrejme vysvetlil som mu ze to nie je take jednoduche a bez toho aby si to vypocul nech nekupuje,takze mi prosim nepiste ze kazdy ma vlastne ucho a tak,....dakujem.