Určitě jste se už setkali někdy s kabely, které šly hodně na těsno, silou se zapojovaly a ještě vetší odpojovaly. Dneska se mi stala taková nepříjemná věc, když jsem odpojoval kabely z DI boxu, vytáhl jsem i zlacenou část cinch konektoru, která mi zůstala v kabelu, musel jsem ji silou vytáhnout kleštemi, čímž jsem ji i trochu pomačkal, vrátil jsem ji do kruhového tvaru, jak nejlépe jsem mohl, vrátit do toho konektoru sice jde, ale pokaždé ji vytáhnu s kabelem už tam prostě nedrží, i když jsem nakonec ony konce kabelů roztáhl šroubovákem a už jdou nasazovat i vytahovat jak po másle. Zkoušel jsem i připojit vstup i bez té zlaté násady a normálně to hraje, chtěl bych se zeptat někoho, kdo tomu rozumí, měla by ta „čepička“ (nebo jak to nazvat) být zevnitř připájená nebo tak něco, vlastně nevím, jakým způsobem to tam má držet a taktéž mě překvapilo, že k funkci asi není potřeba. Napadlo mě i, že bych tam kápl nějaké lepidlo a vrazil to zpátky, ať to drží, jestli to není blbý nápad. (Slabá vůle té zlacené části je i u jedné vedlejší zdířky, při vytahování onoho těsného kabelu se lehce povysunula, ale kompletně nevylezla.) Předem díky za případnou radu.