někde jsem na toto téma četl diskusi amíků. podle nich má člověk při poslechu hudby slyšet mnutí prstů kůži o kůži 10cm od ucha. když tohle neslyší, má to moc nahlas s dlouhodobými důsledky na sluch...petrL píše:A co je normální hlasitost?

někde jsem na toto téma četl diskusi amíků. podle nich má člověk při poslechu hudby slyšet mnutí prstů kůži o kůži 10cm od ucha. když tohle neslyší, má to moc nahlas s dlouhodobými důsledky na sluch...petrL píše:A co je normální hlasitost?
Při fortissimu? To musím večer zkusit. Naštěstí, jestliže se tuhle radu dozvídám pozdě, tak ji evidentně nemusím respektovat.dadaft píše:někde jsem na toto téma četl diskusi amíků. podle nich má člověk při poslechu hudby slyšet mnutí prstů kůži o kůži 10cm od ucha. když tohle neslyší, má to moc nahlas s dlouhodobými důsledky na sluch...
jo,petrL píše:Já tvrdím, že největším problémem moderních televizí není obraz, ale zvuk. A to daleko větším, než byl obraz u starých TV.
No, niečo by o "dosledkoch" mohol vedieť taký Jimmi Page s kamošmi. Myslím, že ak muzikanti z podobných kapiel ešte v dôchodkovom veku počujú dosť na to aby mohli podávať skvelé výkony, tak z hlasitostí domácich hifizostáv by som obavy nemal.dadaft píše:někde jsem na toto téma četl diskusi amíků. podle nich má člověk při poslechu hudby slyšet mnutí prstů kůži o kůži 10cm od ucha. když tohle neslyší, má to moc nahlas s dlouhodobými důsledky na sluch...petrL píše:A co je normální hlasitost?
Yop, ale fakt vyjmecne.... teda nevim jak vy, ale nedokazu si predstavit poslech M.Jacksona potichu... za to jine interprety se to celkem da...Pistacius píše:Myslím, že každý z nás počúva hudbu tak v norme. Ale ruku na srdce, občas pri veľmi vydarených skladbách poriadne priložím do kotlaa vtedy hudbu precítim ozaj celým telom
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 218 hostů