Poslechové studio v Praze a Brně
Poslechové studio v Praze a Brně
Ahoj, chceme uspořádat v Praze a Brně poslech jednoho nového vinylu. V Praze by se mělo účastnit cca 30 - 50 lidí, v Brně 20 - 30. Znáte nějaká studia, která pojmou i takový počet lidí? Nebo jsem úplně mimo? Díky předem. 

- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Poslechové studio v Praze a Brně
Asi by to chtělo trochu konkretizovat. Co si máme představit pod pojmem "poslech jednoho vinylu"?
Osobně žádné tak velké studio neznám, pokud by to tedy nemělo být na stojáka a dost na těsno
Osobně žádné tak velké studio neznám, pokud by to tedy nemělo být na stojáka a dost na těsno

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
nerozumim vasemu planu, p.s. ty znas nejake poslechove studio pro 50 lidi ???
Díky za odpovědi. Ne, takové poslechové studio neznám, protože žádné studio neznám, nikdy jsem v žádném zatím nebyla
. Jde o akci, kde budeme představovat novou, právě vydanou desku vážné hudby (vyjde v únoru). Takže jsme zvažovali, že bychom ji představili v tom nejlepším možném prostředí. A protože já jsem si zvala na starosti zařízení prostor, cateringu atd., tak se ptám tady.

Tak velké studio asi spíše neseženeš
Možná bys mohla zkusit přemluvit nějaké studio, aby připravili instalaci v pronajatém prostoru. Třeba by to mohli brát jako příležitost k prezentaci svých produktů - předpokládám, že mezi návštěvníky takové akce budou určitě lidé, kteří hudbu doma poslouchají, a tedy potenciální zákazníci.

Možná bys mohla zkusit přemluvit nějaké studio, aby připravili instalaci v pronajatém prostoru. Třeba by to mohli brát jako příležitost k prezentaci svých produktů - předpokládám, že mezi návštěvníky takové akce budou určitě lidé, kteří hudbu doma poslouchají, a tedy potenciální zákazníci.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
mozna, ale asi dost draha cesta
Co takhle oslovit nějaké multikino? Mají i menší sály a ozvučení by mohlo stačít..
http://firmy.cinestar.cz/pronajem-salu.php
http://firmy.cinestar.cz/pronajem-salu.php
Otázka:
"Proč poslechové studio? Jaký je cíl akce?"
Která odpověď je správně?
odpověď 1) Hledáme studio s kvalitním zvukem, protože chceme celou desku pustit vybrané skupině lidí, kteří se pak rozejdou
odpověď 2) Hledáme studio s kvalitním zvukem, protože chceme celou desku pustit vybrané skupině lidí, kteří pak na místě budou diskutovat a věnovat se cateringu
odpověď 3) Studio jen jako stylová kulisa pro netradiční křest, spojený s puštěním krátké ukázky, pak se rozejdou
odpověď 4) Studio jen jako stylová kulisa pro netradiční křest, spojený s puštěním krátké ukázky a následným cateringem
odpověď 5) ???
Každopádně - studio, kde se vejde 50 lidí se bude hledat těžko. Když k tomu připočtu nutné obslužné prostory na takovou akci (šatna, toalety, občerstvení atd) tak jsem docela skeptický. Za mne je pak řešení co nabízí FS.
Anebo je variantou najít hifistudio, spojené s nějakým dalším veřejným využitelným prostorem (např. nějaký foyer atd), které by se dalo využít - ve studiu se poslouchá, ve foyer diskutuje a jí). Taková studia mne v Praze napadají hned dvě/tři...
Ale to už vám do toho moc kecám! Přeji úspěšnou volbu a zvládnutou akci!
"Proč poslechové studio? Jaký je cíl akce?"
Která odpověď je správně?
odpověď 1) Hledáme studio s kvalitním zvukem, protože chceme celou desku pustit vybrané skupině lidí, kteří se pak rozejdou
odpověď 2) Hledáme studio s kvalitním zvukem, protože chceme celou desku pustit vybrané skupině lidí, kteří pak na místě budou diskutovat a věnovat se cateringu
odpověď 3) Studio jen jako stylová kulisa pro netradiční křest, spojený s puštěním krátké ukázky, pak se rozejdou
odpověď 4) Studio jen jako stylová kulisa pro netradiční křest, spojený s puštěním krátké ukázky a následným cateringem
odpověď 5) ???
Každopádně - studio, kde se vejde 50 lidí se bude hledat těžko. Když k tomu připočtu nutné obslužné prostory na takovou akci (šatna, toalety, občerstvení atd) tak jsem docela skeptický. Za mne je pak řešení co nabízí FS.
Anebo je variantou najít hifistudio, spojené s nějakým dalším veřejným využitelným prostorem (např. nějaký foyer atd), které by se dalo využít - ve studiu se poslouchá, ve foyer diskutuje a jí). Taková studia mne v Praze napadají hned dvě/tři...
Ale to už vám do toho moc kecám! Přeji úspěšnou volbu a zvládnutou akci!
Opět moc díky
. Vezmu to popořadě. Varianta kinosálu mě nenapadla, ale asi není úplně efektivní, protože podle Zabiny 007 jde nejspíše o variantu č. 4, křest, kdy odehrajeme jednu větu tj. max. 20 minut na poslech, před a po diskuze a catering. Půjčení techniky jinam je určitě možná varianta a začnu to zjišťovat. Ještě by mě zajímala ty studia s foyer, poradíte konkrétní (jen aby se tam i tak na ten poslech vešli...)?

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Julie, nesuplujeme tady tak trochu tvou praci ?
Díky za názor. Nemyslím si to.
kto a kde robil mix a master nahrávky? Nemal by ten človek mať už aspoň ako také povedomie o možných riešeniach?
No, nechci stahovat kaťata daleko před brodem, ale tohle se těžko nebude nějakému studiu líbit. Aparát na ozvučení takové akce přijde ha hodně set tisíc, aby to mělo úroveň, a tyhle věci moc na "půjčení" nejsou.
Spíše jsem měl na mysli prezentaci studia jako jejich reklamu, tedy ne za úplatu, ale spíše takový sponzoring spojený s PR

-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, JulieJ,
mohu Vám nabídnout služby Hi-Fi studia LONG PLAY audio, které je schopné spolupořádat Vaši akci se Starou čistírnou v pražské Podbabě. Musel bych zjistit volné termíny, jelikož Stará čistírna je v předvánočním čase dosti vytížena. V případě Vašeho zájmu mne prosím kontaktujte.
http://www.stara-cistirna.cz/cistirna-p ... 45/p1=1045
Daniel Kutina
LONG PLAY audio
Tel: 605 176 005
E-mail: audio@longplay.cz
www.longplay.cz
mohu Vám nabídnout služby Hi-Fi studia LONG PLAY audio, které je schopné spolupořádat Vaši akci se Starou čistírnou v pražské Podbabě. Musel bych zjistit volné termíny, jelikož Stará čistírna je v předvánočním čase dosti vytížena. V případě Vašeho zájmu mne prosím kontaktujte.
http://www.stara-cistirna.cz/cistirna-p ... 45/p1=1045
Daniel Kutina
LONG PLAY audio
Tel: 605 176 005
E-mail: audio@longplay.cz
www.longplay.cz
LONG PLAY audio