potrebujem poradit ake repro

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
mio
Kontaktovat uživatele:

potrebujem poradit ake repro

Příspěvek od mio »

zdravim chcel by som poradit nejake repro vlastnim receiver onkyo tx8222 a prehravac onkyo dv-sp503e potrebujem to na stereo posluch prevazne rockova hudba miestnost cca25m2 dakujem

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: potrebujem poradit ake repro

Příspěvek od efičák »

K stereofonnímu receiveru bych doporučil dvoupásma o vyšší citlivosti a pro 25 m2, to chce nějakou plochu měničů.
Vzpomínám na poslech QLN 603 Mk.II. Velmi podařená soustava. Pokud bys risknul aktivní subwoofer, stačily by QLN 601 a jeden woofer, QLN 82 Sub. Po pečlivém nastavení, bývá neomezená dynamika, pro Rock nutná a čistý příjemný zvuk kevlarových a textilních měničů QLN.

Je spousta reprobeden, ale soustavu 603 znám. Naplnila zvukem velkou poslechovku velmi dynamicky a čistě, bez zabarvení.
To je u tak levných beden výjimka.

mio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mio »

dakujem za radu len to bude pre mna asi trosku drahe nahodou pozeram teraz AQ kentaur 654 neviete ako hraju?

IVO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IVO »

Dobrý den. K Onkyu 8255 bych doporučil Wharfedale 10.6.Mám je od unora a je to čím dále lepší.Předtím jsem dal na názory prodejců a měl JamoC405. Byly neutrální, k poslechu jsem musel nastavovat basy. Tyhle bedny jsou o něčem jiném.Zatím zahrály vše. Hodí se na film i na stereo poslech. Prostě OK.

Odpovědět