Přehrávač Hi-Res + Zesilovač + Regálové repro <= 80-100T Kč

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
abrezina
Kontaktovat uživatele:

Přehrávač Hi-Res + Zesilovač + Regálové repro <= 80-100T Kč

Příspěvek od abrezina »

Dobrý den/Ahoj
chtěl bych zkušené hifisty požádat o radu při výběru Hi-Fi sestavy do panelákového bytu. Jde mi o přehrávání Hi-res souborů, takže předpokládám, že budu potřebovat nějaký přehrávač + zesilovač + repro(raději regál). Na celou sestavu jsem si vyhradit cca 80-100T Kč, bude umístěna v panelákovém pokoji cca 20 m2, ve kterém se bude normálně bydlet, žádné zvukové úpravy místnosti provádět nechci. Asi mě budete radit, abych si obešel pár studií a něco poslechnul, ale mám obavy, že na místě se mně bude líbit téměř všechno a nebudu si schopen vybrat, nemám natolik cvičený sluch a taky už nejsem nejmladší. Proto se obracím na vás, na zkušené posluchače, s prosbou o pomoc při výběru. Preferuji poslech jazzu, folku, progrocku při střední až nízké úrovni hlasitosti. Nejde mně o to vybrat to nejlepší za nejméně peněz, jako spíše o to, aby ta sestava, v rámci ceny, splňovala solidní standard, jinými slovy, když si pozvu kamarádku a pustím ji třeba Islands od KC, tak chci, aby z toho byla naměkko😀
Pokud byste mně chtěli doporučit nějakého prodejce, tak jsem z Brna.
Děkuji za všechny relevantní rady.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Přehrávač Hi-Res + Zesilovač + Regálové repro <= 80-100T Kč

Příspěvek od Oldear »

"" když si pozvu kamarádku a pustím ji třeba Islands od KC, tak chci, aby z toho byla naměkko ""

Asi to bude OT, ale, nebylo by lepší pořídit si AMG GTR, tam si stahují kalhotky hned po nastoupení.

Sorry.

Denkez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denkez »

abrezina píše:
25 kvě 2022 10:14
Jde mi o přehrávání Hi-res souborů...
Ty "soubory" máš v někde na disku nebo serveru? Nebo jedná se ti o přehrávání CD?
Pokud se jedná o první možnost, tak bych si šel popovídat o možnostech a poslechnout si LYNGDORF TDAI-1120.
V Brně ti v Melisse k tomu připojí i vhodné regály.

PS. Hudba od K. C. není nic jednoduchého, a jestli z ní tvá kamarádka může být naměkko, tak má můj obdiv.

abrezina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abrezina »

dadaft píše:
25 kvě 2022 13:00
V Brně v Hifisoundu na Kotlářské:

Arcam HDA CDS50 + SA20
Wharfedale LINTON Heritage
Na Kotlářskou se stavím, ty boxy se mně líbí. Díky za tip. Ještě bych se zeptal, hudbu budu asi nejčastěji pouštět jako soubory z Flash, to musím ten přehrávač mít propojený s TV pro výběr hudby. Nerad bych ji kvůli tomu zapínal?

to Dankez:
Raději bych měl přehrávač a zesilovač zvlášť, kdyby se časem objevily nové audio formáty, abych nemusel měnit vše. Díky.

to Oldear:
Místo tvého AMG jsem si raději koupil MV Agusta Brutale a ještě mně zbylo na ten panelákovej byt *hura*

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

No to je super a to jsi překvapil. Tak jestli Tě to vyjde a budeš se chtít proletět i s kámoškou, tak 2-3.7. 2022 Hrejkovice - tradiční motogrilovačka a hledej červenou S 1000 XR, se čtyřmi sedmičkami na RZ. Dáme řeč a případně se prolítnem.

Ať Ti to hraje i lítá.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Tak, chlapi opatrně, ať tu za pár týdnů neřešíme .....RIP

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Neboj, už jsem staroch a netahám za to brutálně. Dokonce ani na 4 nezaheftuji naplno, bo se to zvedá. Chce to používat ten procák mezi ušima a nenechat se vyprovokovat a to bývá problém.

Tapir1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tapir1 »

Ještě si poslechni Cambridge Audio CXA61 + CA CXN V2, pokud nepotřebuješ CD. Mají to také v HiFiSound Studio a bedny si nech doporučit a poslechni...Zkusil bych třeba Magnat Signature 703, AQ Labrador 39 nebo i nějaké malé sloupky. Těch kombinací je však mnoho... 8-)

abrezina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abrezina »

to Tapir1:
To je asi to co hledám, dík.

abrezina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od abrezina »

to motorkářům:
Zatím jsem kámošku neukecal, aby dělala batůžek a 2.7. jedeme na JT+Flamenco do Mikulova, ale díky za pozvání.

Odpovědět