Dobry den, chcel by som vas poprosit ako nie moc skuseny clovek v audiu o radu ci sa daju prepojit repro Sonos one Sl druhej generacie s av receiverom Yamaha Rx-V485 skusam to uz tyzden a nejde mi to.Manzelka mi repro Sonos objednala na vianoce a v obchode jej tvrdili ze sa na nas receiver daju pripojit.
DAKUJEM ZA AKUKOLVEK POMOC.
Prepojenie Sonos one SL s Av yamaha rx-v 485
Re: Prepojenie Sonos one SL s Av yamaha rx-v 485
Nemají analogový vstup/výstup, ani digitální vstup pro připojení k Yamaha Rx-V485. Počkej na slovo těch chytřejších tady, ale já si myslím, že to nepůjde.
-
jarda-hifista
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ahoj! Já si naopak myslím, že to jít musí, ta Yamaha umí všechny protokoly wi-fi, bluetooth a i Airplay, takže je to dané.
Bedny to umí také wi-fi i airplay. Yamaha zároveň umí streamovat Spotify, Deezer atd. Takže bych se pokusil připojit Yamahu k domácí wi-fi
jako běžný notebook abych měl radia a přenos mezi Yamahou a bednami po Airplay. Ovládat pomocí MusicCast od Yamahy.
Víc ti nepotadím, to je jen selský rozum. Snad se někdo s praxí ozve.
Jrd
Bedny to umí také wi-fi i airplay. Yamaha zároveň umí streamovat Spotify, Deezer atd. Takže bych se pokusil připojit Yamahu k domácí wi-fi
jako běžný notebook abych měl radia a přenos mezi Yamahou a bednami po Airplay. Ovládat pomocí MusicCast od Yamahy.
Víc ti nepotadím, to je jen selský rozum. Snad se někdo s praxí ozve.
Jrd
Aniž bych se podobným připojením byl kdy předtím zabýval.
Podle všeho tyhle reproduktory pozitivně reagují na bezdrátový signál "modrý zub" (bluetooth) ???
Potom by je možná stačilo "nakrmit" přes bluetooth vysílač, pripojený k receiveru. (???)
Buď na USB, nebo sluchátkový výstup: Zvukovou kvalitu si ale, ani v nejmenším (!!!), nedovolím posoudit....
Podle všeho tyhle reproduktory pozitivně reagují na bezdrátový signál "modrý zub" (bluetooth) ???
Potom by je možná stačilo "nakrmit" přes bluetooth vysílač, pripojený k receiveru. (???)
Buď na USB, nebo sluchátkový výstup: Zvukovou kvalitu si ale, ani v nejmenším (!!!), nedovolím posoudit....
- Přílohy
-