převod BR na DVD

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Fous
Kontaktovat uživatele:

převod BR na DVD

Příspěvek od Fous »

Ahoj, jak jsem nedávno psal postupně se objevují zajímavé hudební tituly na Blue Ray. Vzhledem k tomu , že momentálně nejsou zdroje na zakoupení nějakého dražšího BR stroje, máte někdo zkušenost s převodem multikanálového zvuku z BR disku na DVD. Mám koupené originály a rád bych si je poslechl i v multikanálu. Jsem na práci s počítačem dost trotl, ale pokud někdo má zkušenost a poradil by nějaký prográmek, či dal odkaz, budu moc rád. Zdravím Fous

Odar

Re: převod BR na DVD

Příspěvek od Odar »

Ak cele, tak napr. http://dvdfab_blu-ray_to_dvd_converter.en.softonic.com/ Ak ti ide len o audio stopu, to je na dlhsie, lebo ju naprv musis z BD vytiahnut, skonvertovat do niecoho rozumneho a nasledne vypalit na DVD (hoci ako DVD-A).

Fous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fous »

Jde mi jen o audio, takže komplikace, jak jinak.

Odar

Příspěvek od Odar »

Tak to nakoniec nie je az take zlozite. Funguje na to ........... Sam ho pouzivam na prevod DVD-A na FLAC. Vie uz aj BluRay. Navod mas tu http://www.computeraudiophile.com/conte ... -easy-way/ Najzlozitejsie tam bude ................ Tam by som skusil ...... ako najjednoduchsiu cestu.

Pánové, už jsme to probírali. Žádné návody na stahování a kopírování s prolamováním ochran atd. Díky. Když tak si to vyřiďte v SZ.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Musíš mít AnyDVD HD.

Odar

Příspěvek od Odar »

Na vytvorenie vlastnej zalohy placky inu moznost nema. Je to proti rozumu, ale nema. Len prelomit ochranu, alebo ju naklonovat (ak je to mozne). Ten soft je z tohto hladiska uplne legalny, lebo na toto ma vlastnik media plne pravo. Ale beriem na vedomie.

boxer

Příspěvek od boxer »

Já tomu rozumím a chápu.

Ale co se dá dělat.

Odpovědět