Příliš mnoho dat pro cdrw

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
kamelot
Kontaktovat uživatele:

Příliš mnoho dat pro cdrw

Příspěvek od kamelot »

Setkal jsem se se zajímavým jevem při vypalování CD-A. Stáhnul jsem si několik souborů dat k vypálení. Konkrétně se jednalo o Diana Krall - The girl in the other room. Deklarováno jako "japanese remastered". Zvukově při poslechu z počítače opravdu dobré. Soubor byl ve formátu .wv.Vše proběhlo v pořádku, tím myslím vlastní rozdělení na tracky a převod do .wav. Rozdělení provedeno v Medieval CUE splitteru a konverze na .wav v Milan`s GUI 4. Celý soubor pro vypálení po těchto operacích měl necelých 690 MB. Ovšem při pokusu o jeho vypálení v eacu mi softvér nahlásil příliš mnoho dat pro 700 MB cd-a. Dokonce i při pokusu o vypálení jednoho tracku z tohoto souboru se objevila stejná hláška. Při pokusech o vypálení v jiných softvérech mi bylo hlášena neskutečná minutáž celého souboru asi 3600 minut. Setkal jsem s tím někdo. Nejedná se o převzorkované soubory. S tímto jsem se setkal ještě u jednoho cd - Modern Jazz Quartet - Django - soubor prezentován jako SHM-CD japanese remastered. Soubor má ve vlastnostech velikkost 386 MB.

Odar

Re: Příliš mnoho dat pro cdrw

Příspěvek od Odar »

Nepokazil tam nejako *.CUE? To by napovedalo tu dlhociznu minutaz. Ked vlozis do projektu (napr. v Nero) samotne *.WAV, vypali to bez problemov?

CharlieCh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlieCh »

A proč tak složitý postup? Myslím tím prvně rozdělení na jednotlivé tracky a převod na *.wav pak teprve šup na CD. Není jednodušší použít např. Easy CD-DA Extractor, který umí vše v jednom, včetně vypalování a podporuje rovněž *.wv? Pokud je přítomen *.cue, je Easy CD-DA Extractor dle mě výborným nástrojem. Eventuálně bych ještě doporučil jednoduchý prográmen Burrrn, který rovněž zvládně veškeré potřebné kroky k vytvoření AudioCD.

Pokud to ani ve výše uvedených programech neklapne, je možná chybně RIPlý originál, nebo je přítomna původní ochrana originálu proti kopírování.

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Já bych na rozdělení wv a následné převedení použil Foobar 2000, určitě to funguje.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Když potřebuji konverzi, pak speciálem Xrecode II - je v češtině !
Obrázek

Odpovědět