Příliš mnoho dat pro cdrw
Příliš mnoho dat pro cdrw
Setkal jsem se se zajímavým jevem při vypalování CD-A. Stáhnul jsem si několik souborů dat k vypálení. Konkrétně se jednalo o Diana Krall - The girl in the other room. Deklarováno jako "japanese remastered". Zvukově při poslechu z počítače opravdu dobré. Soubor byl ve formátu .wv.Vše proběhlo v pořádku, tím myslím vlastní rozdělení na tracky a převod do .wav. Rozdělení provedeno v Medieval CUE splitteru a konverze na .wav v Milan`s GUI 4. Celý soubor pro vypálení po těchto operacích měl necelých 690 MB. Ovšem při pokusu o jeho vypálení v eacu mi softvér nahlásil příliš mnoho dat pro 700 MB cd-a. Dokonce i při pokusu o vypálení jednoho tracku z tohoto souboru se objevila stejná hláška. Při pokusech o vypálení v jiných softvérech mi bylo hlášena neskutečná minutáž celého souboru asi 3600 minut. Setkal jsem s tím někdo. Nejedná se o převzorkované soubory. S tímto jsem se setkal ještě u jednoho cd - Modern Jazz Quartet - Django - soubor prezentován jako SHM-CD japanese remastered. Soubor má ve vlastnostech velikkost 386 MB.
Re: Příliš mnoho dat pro cdrw
Nepokazil tam nejako *.CUE? To by napovedalo tu dlhociznu minutaz. Ked vlozis do projektu (napr. v Nero) samotne *.WAV, vypali to bez problemov?
A proč tak složitý postup? Myslím tím prvně rozdělení na jednotlivé tracky a převod na *.wav pak teprve šup na CD. Není jednodušší použít např. Easy CD-DA Extractor, který umí vše v jednom, včetně vypalování a podporuje rovněž *.wv? Pokud je přítomen *.cue, je Easy CD-DA Extractor dle mě výborným nástrojem. Eventuálně bych ještě doporučil jednoduchý prográmen Burrrn, který rovněž zvládně veškeré potřebné kroky k vytvoření AudioCD.
Pokud to ani ve výše uvedených programech neklapne, je možná chybně RIPlý originál, nebo je přítomna původní ochrana originálu proti kopírování.
Pokud to ani ve výše uvedených programech neklapne, je možná chybně RIPlý originál, nebo je přítomna původní ochrana originálu proti kopírování.
Já bych na rozdělení wv a následné převedení použil Foobar 2000, určitě to funguje.