Pro-Ject Pre Box RS

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
pepino
Příspěvky: 24
Registrován: 14 bře 2018 15:37
Kontaktovat uživatele:

Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od pepino »

Máte někdo zkušenosti s tímto předzesilovačem?
Když zapojim výstup RCA pre out tak je v repro klid , když přes XLR výstup tak se z repro ozývá zvláštní hukot.
Chtěl jsem se zeptat zda signál na RCA svorky jde také přes elektronky.

Uživatelský avatar
Leony5
Příspěvky: 557
Registrován: 10 bře 2014 19:55
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od Leony5 »

Nechápu jak to máš zapojené, upřesni to

pepino
Příspěvky: 24
Registrován: 14 bře 2018 15:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od pepino »

Oprava- RCA je rec out, pevný výstup z předzesilovače. Když ho zapojim do konce je v repro klid.
- když zapojim výstup XLR který je regulovatelný přes redukci XLR-RCA, tak je v repro
slyšet takové praskání.

Uživatelský avatar
Leony5
Příspěvky: 557
Registrován: 10 bře 2014 19:55
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od Leony5 »

No a to máš nové nebo použité, jsou uvnitř elektronky ? Možná jsou vadné.

pepino
Příspěvky: 24
Registrován: 14 bře 2018 15:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od pepino »

Nový, teprve se rozehrává, jsou v něm elektronky.
Právě by mě zajímalo, zda jde zvuk přes elektronky i do výstupu RCA rec out. Nejde přes potenciometr.

Uživatelský avatar
Leony5
Příspěvky: 557
Registrován: 10 bře 2014 19:55
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od Leony5 »

Podle mého určitě ano, nevím proč by to tak být nemělo. Nejde přes potenciometr ? Vžyt je to předzesilovač né ?

pepino
Příspěvky: 24
Registrován: 14 bře 2018 15:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od pepino »

Ano je to předzesilovač, ale výstup RCA je rec out, tz. neregulované pro nahrávání.

Uživatelský avatar
zdenoeddie
Příspěvky: 414
Registrován: 22 bře 2011 10:13
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od zdenoeddie »

Ak sa dobre pamatam, RCA Fix vystup neide cez elektronky. Cize ak pri vystupe z XLR sa tam nieco deje, asi bude vada v elektronkach.

pepino
Příspěvky: 24
Registrován: 14 bře 2018 15:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od pepino »

Bohužel mám stejný názor, že to dělají elektronky, je to stejné v obou repro.
Je to nové zařízení, nemůže to být i tím, že jsou ty elektronky nezahořené.
Mají nahráno pár hodin.

Uživatelský avatar
Leony5
Příspěvky: 557
Registrován: 10 bře 2014 19:55
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od Leony5 »

Přes ten rec out bys to mohl připojit asi jen k integrovanému zesilovači. A pokud ti to dává takové pazvuky vrátil bych to, není to normální. Na sluchátka je to čisté ?

pepino
Příspěvky: 24
Registrován: 14 bře 2018 15:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od pepino »

Sluchátka nemám.

Uživatelský avatar
bacil2
Příspěvky: 727
Registrován: 16 zář 2016 11:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od bacil2 »

pepino píše:
11 kvě 2019 19:00
- když zapojim výstup XLR který je regulovatelný přes redukci XLR-RCA, tak je v repro
slyšet takové praskání.
... a môže sa vôbec elektricky korektne na tomto konkrétnom aparáte XLR výstup natvrdo cez redukciu zapojiť do RCA ?!?

koudy42
Příspěvky: 986
Registrován: 06 srp 2015 15:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od koudy42 »

Zajimave, ze by byly kaput obe elektronky, nemas moznost je vymenit? Jinak reklamace je nejjednodussi krok.
Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)

pepino
Příspěvky: 24
Registrován: 14 bře 2018 15:37
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-Ject Pre Box RS

Příspěvek od pepino »

bacil2 - ano může, v balení je originální přechodka pro tuto možnost.
koudy42- náhradní nemám, je to ještě v záruce.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: daliborr a 5 hostů