Pro-ject Xperience

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Diode
Kontaktovat uživatele:

Pro-ject Xperience

Příspěvek od Diode »

Uvažuji o investici do nového gramofonu. Zatím vítězí Pro-ject Xperience. Máte prosím někdo nějakou zkušenost, nebo reference? díky ;)
Obrázek
http://www.project-audio.com/main.php?p ... es&lang=en

Bunik
Kontaktovat uživatele:

Re: Pro-ject Xperience

Příspěvek od Bunik »

Je to moc fajn gramofón. Mám ho týden doma a o proti Tesle 470 je to úplně jiné kafe. ;)
Je stabilní a odolný vůči otřesům a vibracím (je na stole, ale jinak to nejde), hučení motorku je minimální. Raménko se nastavuje docela dobře.
Mám na něm AT120 a největší přínos jsem zaznamenal v basech. Zbytek pásma se ale taky hodně pročistil.

Diode
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diode »

To zní slibně *thumbs up*
jsem na tom podobně, přehrávám na NC500 s Ortofon OM5.

Už mám objednáno Xperience s raménkem 9cc Evolution a přenosku Sumiko BP2.
Jsem velmi zvědavý na výsledný zvuk - skočil jsem rovnou do vyšší ligy, tak doufám, že to uslyším :?
(ještě uvažuju o speed boxu od zdejšího analogového guru)

vintage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vintage »

Diode píše:To zní slibně *thumbs up*
jsem na tom podobně, přehrávám na NC500 s Ortofon OM5.

Už mám objednáno Xperience s raménkem 9cc Evolution a přenosku Sumiko BP2.
Jsem velmi zvědavý na výsledný zvuk - skočil jsem rovnou do vyšší ligy, tak doufám, že to uslyším :?
(ještě uvažuju o speed boxu od zdejšího analogového guru)
Ahoj, určitě pak poreferuj jak to přijde! Sám o něm uvažuji :-)

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Je dost podobný mému staršímu modelu Pro Ject Perspective, ale ten mám osazený novým ramínkem od Pro Jectu EVO, předrátováno Van den Hull, samozřejmě Speed Box a pak přenoska - každý vyšší model je slyšet. Mě to hraje moc pěkně a přechodem na Xperience určitě nic nezkazíš. Já šel v přenoskách v Ortofonu od OM 5 přes Sambu, Salzu až k Bronze a teď jedu na Jubilee.
S přenoskou bych šel hned do vyššího modelu, ale nějakou rozumnou pro daný model v ještě rozumné cenové relaci Ti nejlíp poradí Renown.

Diode
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diode »

Jsem velmi netrpělivý - ještě 3 týdny - jaká muka :cry: Ale pak určitě poreferuju!
S přenoskou mám celkem jasno - pújdu do toho sumika, jen váhám, jestli Sumiko Blue Point No.2 nebo Sumiko Blue Point Special EVO III

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Tak jsem taky šťastný nový majitel 2Xperience,hraje mi s MC přenoskou Ortofon Samba,
dříve jsem hrál na gramofonech Tesla NC450 a AU/RA G1(přenosky VM2102 a 2103),nevím jak popsat změnu zvuku oproti gramofonům osmdesátých let,je jednoduše jinde,poslouchám sice teprve pátou desku(dnes jsem jej seřídil a spustil :) ) a už vím,že si budu muset naposlouchat všechny LP znovu,ať vím co v nich je *2thumbsup* .
Kamarád Efičák mi říkal,že se staví na poslech,až budu mít odehráno 50hodin(budu moc rád za návštěvu),že se přenoska rozehraje,nevím jak bude hrát pak,ale i kdyby to tak zůstalo,jsem nadmíru spokojený.Tady chci poděkovat velice objetavému Renownovi za vše co pro mne udělal.
Tak, a jdu zase poslouchat *hura*

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Vyloudil jsem fotky.
Jako aperitiv před návštěvou, velmi slibné.

Obrázek
http://www.hifinazory.cz/forum/posting. ... f=6&t=2848
Akrylové schasis, odlehčeně prosvítá příslibem blaženosti. Průsvitné tělíčko Ortofon Samba, přiznávající cívku následuje styl leštěného akrylu.

Odpovědět