Dobrý den,
nevím, na koho se obrátit, tak jsem se zaregistroval na tomto fóru. Vlastním receiver Sony STR-DE4585E a k tomu 2x sloupové repro Magnat Motion 800. Teď jsem dostal darem centr Mission 73C a 2 zadní repro té samé značky. Nejdřív jsem připojil centr (má stejnou impedanci 8 ohm), ale žádný zvuk z něj nevycházel. Tak jsem ho připojil jako levý přední ale ani tady nehrál. Když jsem připojil zpátky svúj Magnat, nehrál ani ten. Odnesl jsem receiver do autorizovaného servisu Sony, tam mi receiver opravili a mé bedny hrají. Bohužel mi žádnou radu ohledně cizí značky Mission neposkytli. Tak teď nevím, bedny Mission jsou funkční, původní majitel je připojoval k Pioneer. Mám je vyhodit, nebo koupit jiný zesilovač? V čem je problém, ve výkonu repro? Děkuji za odpověď ...
Mission:
Impedance: 8 ohms
Recommended power : 20 - 75 watts
Sony:
Impedance: 8 ohms
front - 80 W/ch
center - 80 W
surr - 80W/ch
Magnat:
130/240W, 4-8 ohms
Problém s připojením reproduktorů
Re: Problém s připojením reproduktorů
Ten darovaný centr je evidentně defektní, v žádném případě znovu nepřipojovat. Nechci Vám příliš radit, ale případná oprava se nevyplatí.
Nemusí být nutně defektní, je taky možné, že např. při připojování centru škrtnul o sebe kabelama a odpálil konec.
Samozřejmě, za předpokladu že nedošlo k uvedenému, ale přesto bych bez proměření znovu připojit nedoporučoval.
Centr jsem k zesilovači připojpoval ve vypnutém stavu zesilovače ... ale mohl bych se ještě zeptat, kde lze v Praze možné nechat ten centr proměžit? Děkuji za tip ...
http://www.servis-hill.cz/sluzby
Doporučuji předem zavolat, bývali velmi ochotní, špatně se tam ale parkuje
Děkuji!AlfH píše:http://www.servis-hill.cz/sluzby