Zdravim vsechny!
Poridil jsem si, jako uplny laik, novy gramofon, zesilovac a repro. Pri zapojeni gramofonu do vystupu Phono zacnou repraky chrcet (velmi), mohli byste mi prosim poradit, kde jsem pravdepodobne udelal chybu pri zapojeni? Pri zapojeni gramofonu do vystupu "Tuner" nebo normalniho audio vystupu, repraky funguji, ale zvuk se mi nezda optimalni (pusobi ztisene). Pouzivam nasledujici komponenty:
Gramofon - Sony PS-LX310BT
Zesilovac - Yamaha A-S201
Repro - Yamaha NS-F51
Budu vdecny za jakoukoli radu.
Dekuji, hezky vecer
O.
Problem se vystupem Phono
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem se vystupem Phono
StaryBruno, ten tvůj gramofon předpokládám obsahuje předzesilovač, což najdeš v návodu k použití a pokud tento předzesilovač nelze vypnout, nepatří do zdířky phono, ale do jiné. Nevím co to znamená ztišene, ale gramofon bývá "vždy" výrazně tišší jak například CD player, tak asi tak.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem se vystupem Phono
Diky moc Strejdine, za takto rychlou odpoved! Bude to tim predzesilovacem. Nemam ted bohuzel moznost vyzkouset jiny zdroj zvuku nez gramofon, ale tim ztisenim jsem myslel to, ze pri zapojeni do zdirky phono je zvuk (i pres to chrceni) vyrazne hlasitejsi (ca 10+ volume levelu) nez v jine zdirce.