zdravim, mam AuRu a krmi Tesly ARS934...stalo sa mi ze pri posluch hudby som chcel pridat hlasitost a kopla ma staticka elektrika, odvtedy mam pocit, ze lavy kanal hra hlasnejsie. Skusil som prehodit kable a zapojil kanaly opacne, stale je to to iste...Zacinam mat podozrenie na akustiku, cim viac posunem stojany s repro blizsie k miestu posluchu tym mam lepsi pocit z priestoru a ticha medzi notami ale aj tak pocujem spevaka a celkovo vacsi zivot zlava...Moze to byt tou statickou??? Aj ked prehodim kanaly aj tak je to to iste...nechapem co sa mohlo odpalit
Diky za kazdu radu alebo napad
Problem so zvukom
Re: Problem so zvukom
100% istotu, že či oba kanály hrajú rovnako (alebo nehrajú) budeš mať iba zmeraním. Dokážeš zmerať oba výstupy?
Najlepšie na vstup pripojiť sinus generátor s presne definovanou úrovňou, napätie na oboch výstupoch potom musí byť rovnaké.
Najlepšie na vstup pripojiť sinus generátor s presne definovanou úrovňou, napätie na oboch výstupoch potom musí byť rovnaké.
Slimak diky, ale priznam sa, ze ani netusim co mam urobit s cim a ako. Ja som len skusal laicky prehodit kable a zdalo sa mi, ze je stale ta ista teda lava strana zivsia...skusim sa ale popytat niekoho, ci by mi to nepremeral...Nemoze to byt aj tak, ze tam odisiel nejaky neviem co, ktory ma na starosti urcite kmitocty?
Slimak diky, ale priznam sa, ze ani netusim co mam urobit s cim a ako. Ja som len skusal laicky prehodit kable a zdalo sa mi, ze je stale ta ista teda lava strana zivsia...skusim sa ale popytat niekoho, ci by mi to nepremeral...Nemoze to byt aj tak, ze tam odisiel nejaky neviem co, ktory ma na starosti urcite kmitocty?
Trikrát ďakovať nemusíš 
Najlepšie bude to dať komplet premerať niekomu, kto to vie, potom sa uvidí, lebo takto na diaľku to je ako veštenie z kávy.

Najlepšie bude to dať komplet premerať niekomu, kto to vie, potom sa uvidí, lebo takto na diaľku to je ako veštenie z kávy.
co je to ruzovy sum? Na nom asi nepreverim vsetky kmitocty?