Zdravím všechny jsem už starší ročník, omlouvám se za stupidní otázku. Poradíte mi někdo, zda se dá propojit můj analogový zesilovač
NAD C356BEE (mám k němu i výborné bedny) s digitálním a internetovým rádiem Hama DIT2006BT, Hi-Fi tuner, DAB+/FM/BT. Bude mi to hrát? Děkuji moc za radu.
Mirek
Propojení analog. zesilovače a DAT intrenet. tuner
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Propojení analog. zesilovače a DAT intrenet. tuner
Ano, dá se to propojit a hrát to nějak bude.
Ano bude, ale te Hame bych se radeji vyhnul..
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, měl byste prosím jiné doporučení: cena /výkon? Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta Hama opravdu neni dobra, uvnitr snad nejhorsi mozny hw bez absolutni podpory. Casto prijimac umira a vyrobce nedodava ani dily, ani servsni manual. Proste low cost krabicka vyrabena kymsi na jedno pouziti. Citlivost prijimace DAB+ i FM pravdu mizerna, mizerny buffer u internetovych radii..
Bude to chtit priplatit a sehnat si solo znackovy tuner fm/dab a k tomu streamer, ktery ma moznost i pripojeni pres bt. Jen jako priklad da se sehnat starsi ci zanovni a velice kvalitni Yamaha tuner T-D500 (FM/DAB+) + Yamaha NP-S303 (internet radia, Tidal, Tidal, Deezer, DLNA, USB, AirPlay, Bluetooth) nebo soucasny model Rotel T14 DAB+/FM, Internet radia.
Prijimacu je nespocet, ale vyhni se opravdu nejvetsim kramum jako je prave Hama, Auna apod hruzy.
Bude to chtit priplatit a sehnat si solo znackovy tuner fm/dab a k tomu streamer, ktery ma moznost i pripojeni pres bt. Jen jako priklad da se sehnat starsi ci zanovni a velice kvalitni Yamaha tuner T-D500 (FM/DAB+) + Yamaha NP-S303 (internet radia, Tidal, Tidal, Deezer, DLNA, USB, AirPlay, Bluetooth) nebo soucasny model Rotel T14 DAB+/FM, Internet radia.
Prijimacu je nespocet, ale vyhni se opravdu nejvetsim kramum jako je prave Hama, Auna apod hruzy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc děkuju za rady, no mám tedy o čem přemýšlet, na kvalitní zvuk mám dobrý gramofon i CD, přehrávač, ten tuner jsem spíše myslel jako kulisu, ale zase, aby to nebyl nějaký krám, přesně jak píšeš. Musím hledat tak nějak kolem těch 5.000Kč. Každopádně děkuju. Vím, že jsem na tomto fóru expertů za exota. Já tomu dost rozuměl, když jsem měl magnetofon B100 a šasi NC 470 - to prostě byla moje doba a teď jsem ztracen, ale hudba je můj život!!! Díky moc!