Propojení AVR + koncový zesilovač
Propojení AVR + koncový zesilovač
Prosím o radu. Jak propojit AVR, konkrétně Onkyo TX Nr545 s koncovým zesilovačem. Propojil jsem přes CINCH na jediném Pre out mimo Subwooferu, což znamená ZONE 2. Vše nastavil v AVR na přehrávání skrze Zone 2, ale zvuk se stále nekoná .. mohl by mi někdo poradit, kde dělám chybu? Díky, P
Re: Propojení AVR + koncový zesilovač
V návodu je toto:
"Z externího komponentu do Zone 2 může být reprodukován pouze analogový audio signál.
Pokud je zvolen vstupní zdroj "NET", do Zone 2 může být reprodukován DSD a Dolby TrueHD audio signál."
Něco jiného je ale výstup do reproduktorů zone2 a něco jiného PRE out. To by taky mělo jít někde nastavit.
"Z externího komponentu do Zone 2 může být reprodukován pouze analogový audio signál.
Pokud je zvolen vstupní zdroj "NET", do Zone 2 může být reprodukován DSD a Dolby TrueHD audio signál."
Něco jiného je ale výstup do reproduktorů zone2 a něco jiného PRE out. To by taky mělo jít někde nastavit.
Jediné nastavení v OSD ohledně Zone2 jsem našel pouze v power management a channel setup, obojí stejná nabídka .. tam ikdyž nastavím napájení na yes, tak stále žádný zdroj. Po manuálním navolení na AVR tlačítkem Zone2 zvolím zdroj, ze kterého chci pustit zvuk, v mém případě zkoušen zdroj TV, a kanál na kterém mám set top box, ticho .. po připojení zesilovače do TV přes Jack na sluchátka vše hraje .. chyba je tedy evidentně v nastavení AVR ..
Jestli máš TV připojenou přes HDMI nebo optiku, tak to nepojede, dtto set top box. Jasně píšou, že zdroj jen z analogových vstupů, tedy RCA cinch, případně NET.
takto jsem to nepochopil .. každopádně máš pravdu, zkusil jsem přepnout na net a funguje.. děkuji
zkusím propojit tedy cinchem ještě TV a reciever až ho koupím a snad bude fungovat ..
zkusím propojit tedy cinchem ještě TV a reciever až ho koupím a snad bude fungovat ..