Prosba

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Prosba

Příspěvek od gotzilák »

Koupil jsem si ikazetový magnetofon Akai GXC 760D je to magnetofon vintage a když se zahřeje dost smrdí a vypadává jak play tak i nahrávání. Je to druhý magnetofon, který jsem si koupil, první byl LUXMAN K-5A ten je už přes dva měsíce na opravě,podle opraváře není k dostání kladka a nyní Akai.Prosím o radu,existuje servis na opravu kazetového magnetofonu Akai? Moc děkuji za odpověď.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosba

Příspěvek od Zdeny »

Zkus zde oslovit tohoto pána Daniel00421:

http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.ph ... start=1320

Vlákno sinapřed aspoň projdi. Myslí,m, že bys mohl pochodit.

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Moc děkuji, Já si myslím ,že opraváři jsou i v česku.

vlad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlad »

p. Matoušek - Ostrava - děla opravy skoro všeho, v ČR urcite jeden z nejlepších. Osobní zkušenost. Pokud bych měl dat nějaký hodně drahý vintage kousek do servisu tak only there! Ing. Tomáš Matoušek
Jílová 22/2716
70200, Ostrava 1
tel.: 596 623 099

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

výmluvy a neochota opraváře, asi nemá ani šupleru...kladka běžně pasuje z jiného stroje, rozměry jsou víceméně stejné či velmi podobné. změnit servis. za 2 měsíce postavím nový magič natož sehnat nějakou pitomou kladku, do JVC sedla Sharp, do Unitry Hitachi to bych mohl pokračovat ad infinitum a to nejsem z oboru elektro slaboproud audio
jo kdybys napsal do svého profilu bydliště možná bych někoho doporučil

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Nevím co dodat Opravář samozřejmě neopravuje jen moje přístroje, Co se týče Luxmanu,vyněll gumičky a po zaplacení 780 kč za opravu mi doporučil abych koupil nové audio kazety. Při nahrávání 3 rockových skladeb bylo vše normální,ale při vytažení kazety na druhé straně se kazeta netočila,což je zarážející,při výměně gumiček, a pří nahrávání se namotal pásek na hlavy. Samozřemě jsem donesl Luxmyna znovu na opravu,kde mi opravář řekl,že chybí kladky,tak říkám jen to co mi opravář řekl. Jsem z Prostějova a zde není tolik opravářú ,co se týká starých strojů,

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

aha, Prostějov...tam to moc neznám jsem ze Severní Moravy okr.Karviná
zkus zavolat (bez záruky)
pan Rychlík 603 248 810 servis, opravy analogových magičů a elektroniky
je z Ostravy
máš registraci zde ? doporučuji
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums
ahoj

CZ550
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CZ550 »

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Děkuji za rady kam se obrátit s opravou kaz. magnetofonu. Je pravda,že Luxman je na opravě už přes 2 měsíce,ale Akai je na opravě jen 15 dní a je pravda,že Akai je lepší než Luxman. Počkám na opravu jeden měsíc/ Akai / a o té, pokud nebude opraven,dám na Vaše rady. I když jsem psal mei do Olomouce, video servis a zatím jsem nedostal odpověď.

CZ550
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CZ550 »

Telefon/ osobní návštěva v pracovní době dle stránek je jistější, pán je dost vytížený.

gotzilák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gotzilák »

Opravář mě konečně opravil Akai šlo o rozběhové čidlo,které mělo za následek vypínání Play. Oprava stála 1000 kč. Donesl jsem si tape deck ve čtvrtek o po zkoušení magnetofon běžel, ale zase byla posunutá gumička mimo osu i po opravě a znovu šel magnetofon na opravu ,ten den. Opravář mě vyměnil gumičku druhý den za 200 kč. Je zajímavé,že opravář povídal,že mu Akai běžell i před výněnou gumičky. Mám rád vintage a musím za komponenty občas zaplatit, když si vzpomenu,že opravář je dost daleko a já musím sehnat kamaráda,který mě komponent doveze k opraváři a je zarážející,že každý komponent musí dovézt k opraváři neméně 2x a dokonce tuner 4x,než ho opravář opraví. Každá oprava stojí minimálně 700 kč a víc. To by tak moc nevadilo,ale to časté dojíždění k opraváři k vůli jedné věci. Luxman je neustále na opravě už 3 měsíc.

Odpovědět