Pánové,pořídil jsem si audiovector si6 avantgarde arrete se + konec sunfire,předzes.zatím stará yamaha přes preaut.Mám to propojeno tkaničkama od bot,rca kabelama za cca.100,-
I přes tu kabelovou katastrofu to hraje dovolím si říct velmi dobře.Posun z 804N + CA840 a V2 o 200%
Jelikož budu pořizovat dac,předek a nějaký streamer na dobré origo kabely už nemám.
Nejsem úplné kopyto a dokážu si kabel vytvořit ale nevím z čeho.
Zkuste mi prosím poradit nějaký dobrý zdroj na koupi konektorů a kabeláže.
Budu rád i za případný tip co s čím spájet,z vlastních zkušeností.
Díky!!!
Prosím o radu kde koupit konektory a kabeláž.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu kde koupit konektory a kabeláž.
Zapomněl jsem dodat nějakou cenovou představu.
Cca.1500,- za matroš na 0,5 nebo 1m rca kabelu.
Cca.1500,- za matroš na 0,5 nebo 1m rca kabelu.
Ja mam dobrou zkusenost s metrazi inakustik nf202 a konektory aec rp1005. Dobre se s nimi dela. Cenove jsi na tech 1500...
Ale moznosti je spousta a taky bude zalezet na aparature, jak si do ni kablik sedne. V tom zelbohu neporadim.
Ale moznosti je spousta a taky bude zalezet na aparature, jak si do ni kablik sedne. V tom zelbohu neporadim.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kychtax,díky za tip.
A nechej ten kablik poradne dlouho hrat. Hodne lidi rika ze je to blbost, ale aby clovek vyloucil, ze na tom neco neni, je lepsi to udelat. 
Uvedu priklad. Z asi 5 kabliku, ktere jsem udelal kamaradovi (s dobrym sluchem/profik) se nejvic paci uplnou nahodou kablik nekolik stovek hodin hrany..
Nikomu to nenutim. Toto je jeho zaver.

Uvedu priklad. Z asi 5 kabliku, ktere jsem udelal kamaradovi (s dobrym sluchem/profik) se nejvic paci uplnou nahodou kablik nekolik stovek hodin hrany..
Nikomu to nenutim. Toto je jeho zaver.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dívám se,dívám ale u nás nemohu tu metráž nikde najít,kdes ji sehnal?
V nemecku, eshop dienadel.de
Ale nez koupis, muzu ti ho pujcit jestli jsi Prahy, at nekupujes nablind.. Kdyz tak mi napis sz.
Ale nez koupis, muzu ti ho pujcit jestli jsi Prahy, at nekupujes nablind.. Kdyz tak mi napis sz.