Zvažuji koupi AVR, který by měl sloužit ke zpříjemnění poslechu muziky z ipodu, zvuku z TV a hlavně pak flmů z HDD, popř. flash. Jsem v tomhle směru velmi neznalý, ale už se mi podařilo dopátrat, že film s připojením flashky do AVR nepřehraju a tak prosím o radu, jak se toto běžně řeší. Nechci kupovat zbytečný přehrávač BR, protože většinu filmů mám na harddiscích. V současné době si filmy pouštím jen přímým připojením do USB na TV (bohužel kromě filmů s DTS, jelikož mám LGTV).
Je tedy normální s připojeným AVR k TV přehrávat filmy skrze TV, nebo bude nutné pořídit nějakou další krabici jako MMC? Prosím o tipy, jak to co nejlépe vyřešit. Děkuj.
Prosím o radu před nákupem AVR
Re: Prosím o radu před nákupem AVR
Buď přehrávat z PC (zvuk optikou do receiveru a obraz do TV), nebo pořídit multimediální přehrávač a přehrávat z něj. Záleží na našetřených penězích. BD přehrávače taky umí přehrávat z HDD. 

Re: Prosím o radu před nákupem AVR
Díky za radu. Tak z počátku to budu asi opravdu řešit tak, že připojím PC k receiveru, i když přes HDMI. Zvukový optický výstup můj NTB nemá (a snad jsem to u žádného ani neviděl). Časem se poohlídnu po nějakém malém MMC, které by mohlo vlastně přes DLNA připojit i externí HDD.