Quadral Aurum Titan VII -nevíte o nějakých?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Mistr
Kontaktovat uživatele:

Quadral Aurum Titan VII -nevíte o nějakých?

Příspěvek od Mistr »

Uvažuji o nějakých reprobednách s větším basákem, např. Quadral Aurum Titan VII ... Nebo máte někdo nějaký jiný tip? Zesilovač mám Accuphase P 500 L. Prosím poraďte. S pozdravem Milan

Mih
Kontaktovat uživatele:

Re: Quadral Aurum Titan VII -nevíte o nějakých?

Příspěvek od Mih »

To je docela palba, ne? 11-12t.€ levnější jsem nenašel. Za ty peníze asi ne. Buď počkat, nebo se porozhlédnout na jinou zn. Hlavně nespěchat.

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Podívej na str. Quadralu na Aurum Vulkan VIII, novinka r. 2010, basy jsou 32 cm a vypadají vzhledově pro mne přijatelněji než Titan VII. Cenu v Kč od cz prodejce jsem schopen zjistit zítra.

Mistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mistr »

Mih píše:Podívej na str. Quadralu na Aurum Vulkan VIII, novinka r. 2010, basy jsou 32 cm a vypadají vzhledově pro mne přijatelněji než Titan VII. Cenu v Kč od cz prodejce jsem schopen zjistit zítra.
Děkuji za tip. Taky jsem se na Aurum Vulkan na domovském webu Quadralu díval. Mají také docela velký basový reproduktor 32cm. Teď jsem narychlo kouknul na eBay, ale ještě tam mání nejsou. Podívám se po jejich ceně, ale nejsem si jistý, zda by to byl krok výš z mých současných B&W 803D.
Ještě zvažuji občasné nabídky na eBay B&W 802D. Vycházejí okolo 7-8tis.EUR. Zkrátka jsem něco našetřil a chci upgradovat bych ze svých 803D výše.

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Je to sice již "propálená věta" ale bude to o preferencích. Znám B&W, tak si tipnu, že než 803, bude nový Vulkan lepší. 802, tady se to bude lámat.
Mám nové Montany - osazení stejné až na basy 26cm vs. 32cm, proto si troufám ty odhady. P.S. Oproti Focal Elektra 926, které jsem přímo porovnal, docela skok až odskok.

JJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJR »

Jestli jseš spokojen s hudebním projevem BW , tak proč přecházet k jiné firmě - šel bych do BW 802. Navíc skoro všechny německé firmy mají projev jako je ta jejich řeč - a to je řeč na rozkazy. Pro mě málo muziky. *sunglases*

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

A kolipak tech quadralů jsi slyšel ?? Právě Quadral má nejmíň "německej" zvuk . A než BW tak vždy raději Q. BW802 je mimo mísu - nemá to basáky.

JJR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJR »

Bože no jo, to jsem přehlíd. Ono to fakt nemá basáky !!! Asi napíšem sprostej koresponďák na BW, aby konečně dávali do beden basáky. Já tě asi znám - nejseš to ty, jak jsi byl v TV a na Techno párty strkal hlavu do repráků ??? Nemam psát víc nahlas ??? Sranda - promiň - je to váš vkus - vaše právo a za vaše peníze.

winelover
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od winelover »

Njn, ono je holt asi osazení 2x20cm woofer pro někoho málo. A k tomu poslechu Q - jejich charakteristický zvuk je možno si poslechnout v každým lepším K+B. K původnímu dotazu - jestli ti nestačí basy osmsetdvojek, jdi do osmistovek. *palec*

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Tyhle odlehčovací diskuze mají s pravdou málo společného. V každé prodejně K+B bohužel charakteristický zvuk Q neuslyšíš. Mají tam max. řadu Quintas a to je jako u B&W 604. Nejvyšší modely vč. Titan a Vulkan nebo Montan nemají ani v centrále.

boxer

Příspěvek od boxer »

Osobně bych z 803 do 802 nešel.
Za prvé sami bowersáci přiznávají pod čarou,že se z celé řady povedli nejméně. Na ebay-i jich bývalo dokonce nedávno (cca necelý rok tomu nazad),docela dost na prodej a za dost levno a dloooouho trvalo,než se pohly.
Nejdražší 800 maj pořád vysokou cenu. Asi ty jediný "s basákem" (nejen dle BK) 801 by byly +. Ovšem nejsou často.

http://www.audiomarkt.de/
Tady za 4 900 ,00 EUR
Obrázek

Tady za 5.500,00 EUR

Obrázek

T-M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-M »

JJR : člobrďo asi sis nevšiml o co měl dotyčný zájem - chtěl bednu s minimálně 32 cm basem tož tak.
A ano 2x20 cm nepovažuji za odpovídající bas.
a ten druhej: jestlis neslyšel vulkany nebo titany, tak se zdrž komentářů - mluvíme o topmodelech řádově za 10kE a ne o nějakých jebkách z KB

Mistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mistr »

Zdravím všechny! Děkuji za čas a za Vaše názory! Jsem teď trošku smutnej... Před chvílí jsem projel aukci na eBay s B&W 800D. 9.777EUR bylo málo. ( ID 110514034430 B&W Bowers&Wilkins 800 D 800D wie NEU). Byl jsem dost natěšený. Ještě jsou tam jedny, šel by na 9.999k EUR, ale zatím jsem se nerozhodnul. Pořád to množství peněz zvedám co jsem ochoten do toho dát, ale už 10k EUR bude definitivní konec. Snad se nečo nepodělá a nebudu muset přehodnotit do čeho investovat. O B&W 801D taky trošku uvažuji, ale myslím že by byly vhodné D-éčka diamantové. Naštěstí tu v Brně v Jasyku mají skladem 800D i 801 bez D-éčka. Zkusím se dohodnout (zvlášť když současné 803D mám odtamtud), ať mě nechají si poslechnout B&W 800D vs 801. A co se týká Quadralu Aurum Titan VII, stále se po nich dívám. Minimálně bych je chtěl vidět a slyšet.
Pokud ještě někdo budete mít nějaký tip na větší-pořádné reprobedny, dejte to do placu. Myslím že zrovna každý den se neprodávají bedny bezmála za 10k EUR. A když už to chci do toho dát...
Ještě jednou děkuji za názory všem...

AM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AM »

z aktualni rady twenty bych ti mohl navrhnout nejvetsi model zingali se dvema 12" basaky a tlakovym hornem, dovazi to highend belgicka, ale nevim aktualni cenu. je i verze s jednim basakem, ale dva budou podle me lepsi

Obrázek

http://www.zingali.it/english/hifi-prod ... 2-tech.php

boxer

Příspěvek od boxer »

9500 E
Obrázek
9750 E
Obrázek
9500
Obrázek
9950
Obrázek

Odpovědět