Rada pre nováčika
Rada pre nováčika
Ahojte, som čerstvopečená vlastníčka gramofónu Audio Technica AT-LP 120 USB a ako to už u nováčikov býva zvykom, aj ja potrebujem poradiť. Som v tomto úplná amatérka, ako zistíte podľa ďalších riadkov môjho dotazu, ale nejak sa to naučiť musím
Rada by som vedela, či je normálne a teda nemusím sa strachovať, že môj tanier sa netočí úplne 100%tne rovno? Neviem ako inak to vysvetliť, jednoducho som si myslela, že mám zvlnenú platňu (ale nemám), pretože prenoska v pravidelných intervaloch ide hore a dole aj bez platne, ten rozdiel je cca 2-3 mm. Je to vada gramofónu a mám to riešiť alebo je to úplne normálne a ja som zbytočne hysterická? Ďakujem za odpoveď 
Re: Rada pre nováčika
Normálne to nie je, ale first things first: ako si zistila, ze prenoska sa pohybuje hore a dole bez pouzitia platne?
edit: pre novacika/laika dobry navod. Mne dost pomohol http://www.graled.cz/files/gramo/gramof ... taveni.pdf .
edit: pre novacika/laika dobry navod. Mne dost pomohol http://www.graled.cz/files/gramo/gramof ... taveni.pdf .
To vyznelo hlúpo, ale aj bez použitia zvlnenej platne, pretože taká mi zrovna v gramofóne hrala, keď som si to všimla, tak som si myslela, že je to iba ňou. Ale je to bohužiaľ aj tanierom :-/ Prenoska sa samozrejme nepohybuje bez použitia platne, to by ma vyšlo draho
Pustila som tanier iba sám o sebe aby som videla, či je v rovnováhe a všimla som si ten pár mm rozdiel. P.S. Ďakujem za návod! 
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A gramofon je úplně nový ? Pokud ano, tak to není úplně nejlepší stav. Protože LP můžou mít "vlnu" cca 2mm a když se k tomu přidá i talíř, tak +/- 5 mm už je pro přenosku jízda na horské dráze.
Áno, gramofón je úplne nový (3 týždne), kúpila som si ho k Vianociam. Bohužiaľ už ho nemôžem vrátiť, ani by som nechcela, keby bol OK, ale táto vada ma dosť mrzí, obzvlášť, keď som výberu gramofónu venovala energiu a čas. Takže to vidím na reklamáciu. Myslela som si, že je to správna voľba a teraz pravdupovediac neviem čo si o tom myslieť :-/
akoze ja ho vlastnim tiez a na zaciatok za tu cenu to skutocne nie je zla volba, no má pár neduhov, ktoré by ale nemali vadit pri nenáročnom počúvaní. Kazdopadne krivy tanier medzi ne nepatri
ten by nemal taky byt a dost sa cudujem, preco tomu tak je.
Ja sa tomu takisto čudujem, pretože recenzie vraveli v jeho prospech aj odporúčania ľudí, čo v tom majú väčší prehľad ako ja. ALE..Kupovala som to cez CZC a dosť sa bojím toho reklamačného procesu a hlavne v akom stave mi ho vrátia a či to nebude ešte horšie :-/ Keď človek vidí ako sa v skladoch zaobchádza s tovarom, tak mi nie je všetko jedno, hlavne ak ide o takéto krehké zariadenie. Ale asi nemám na výber :-/
u czc z 99% nebyla problem s reklamaci 
ak je to zabalene v tej povodnej krabici, tak to je v bezpeci ako krava v Indii.
Tak aspoň dobrá správa na záver, ďakujem a budem dúfať, že to tak bude aj v tomto prípade 
Kdybys chtela asi by nebyl problem tam s stebou zajit...
a zajít i na kafíčko 
Jako ze bys sel s nima?
)
Ďakujem za ponuku, snáď to zvládnem aj sama 
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
JJ, když "šmajdá", jak píšeš, tak to vypadá na reklamaci zmetku. Docela se divím, jak to to u AT prošlo výstupní kontrolou ?
Zdejší HiFi-network Ti rád a ochotně pomůže. Když tak napiš průběh reklamace, pokud bude zádrhel.
Zdejší HiFi-network Ti rád a ochotně pomůže. Když tak napiš průběh reklamace, pokud bude zádrhel.