Ahoj Hifisti, přišel mi pod ruku za hubičku Marantz SR5400 (PC 2500,-) s NADem T513
Nicméně mám přední repro Jamo E350 + mám možnost mít k tomu Tesla reprobedny, ovšem osazeny zcela nově..(vyhybky, repro...)
Můj dotaz zní, zda-li by se ty tesla dali použít jako efektové repro.....tj zadní pár..
Prosím o radu zkušenější....
Předem díky a HIFI zdar.....
Rada s repro
Re: Rada s repro
Nepatřím mezi uplně nejzkušenější, ale nevidím důvod proč by tam neměly jít...
..jaké mají parametry??
Obecně je pro DK mít nejlépe přední a centrální repro stejné(stejné řady,stejné použité reproduktory) aby byl dosažen stejný char. zvuku. Zadní surroundy jsou "jen" efektové..o ty tolik nejde. Možná při sledování nějakého blueray koncertu...
toť můj názor.

Obecně je pro DK mít nejlépe přední a centrální repro stejné(stejné řady,stejné použité reproduktory) aby byl dosažen stejný char. zvuku. Zadní surroundy jsou "jen" efektové..o ty tolik nejde. Možná při sledování nějakého blueray koncertu...
toť můj názor.
Ty tesla mají cca 100W na 8ohmech a ty Jama 120/160 také na 8...
Ještě mě napadla varianta sehnat ty samé tesla a mít 4... Tudíž pak jen sehnat centr...woofer si udělám ze dřeva sám... Chtěl bych tu slyšet názor někoho kdo má zkušenost s podobným av recievrem....případně jaké repro krom těchto bys te mi doporučily...jde mi jen o filmy...na hudbu mám sluchátka sennhaiser hd-25...., vím že ty jamo jsou nic moc...proto bych se i rád někam posunul...
Jedná se o tyto repra: http://www.repromania.net/tesla/tesla-r ... s-9205.php
Dá se sehnat komplet nový 8 ohmový vnitřek.......
Dá se sehnat komplet nový 8 ohmový vnitřek.......