Recabling KOSS Porta Pro

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
hanysek
Kontaktovat uživatele:

Recabling KOSS Porta Pro

Příspěvek od hanysek »

Ahoj klucii,

chtěl bych jenom poradit jeslti máte někdo nějáký tip jaký kablík použít na překablování koss porta pro. Opět mám polámaný kabel a i když je už nějak moc nepoužívám tak sem si říkal, že bych si ten kablík vyměnil sám za něco solidního. Jestli ta výměna k něčemu bude nebo nebude je na jinou debatu, mě spíše zajímá co konkretního tam dát aby to nebyl vyloženě nějaký hnus.

Popř. doplňující otázka, dá se u nás sehnat někde takové ty teflonové oplety co se dávaj na kabely apod?

díky za tip

vintage
Kontaktovat uživatele:

Re: Recabling KOSS Porta Pro

Příspěvek od vintage »

Hele chlape, a nemají ty sluchátka náhodou doživotní záruku? ;-) Dají ti tam kabel s kterým se sluchátka běžně prodávají a ten je myslím kvalitou úměrný sluchadlům :-)

hanysek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanysek »

Jo to mají :-)

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

Doživotní záruka... Jestli je to to, co napovídá selský rozum a oni se nevymluví na běžné opotřebení, tak ti je vymění za nová. Výměna kabelu by je vyšla dráž, ledaže by je kvůli tomu poslali do jejich rodiště. Dej vědět, jak se k tomu doživotí postavili ;-)

Robur
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robur »

Mam doma Koss GT-5,začalo mi v jednom repro chrastit,tak jsem zkusil tu doživotní záruku a za manipulační poplatek (asi 100kč) mi vyměnili oba reproduktory i molitany co tam jsou,takže z mé strany,spokojenost. Opravili mi to v Ostravě,pro upřesnění.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

mohu potvrdit-minulý rok jsem měl stejnou zkušenost *thumbs up* při reklamaci synových Porta Pro (vadný káblík).

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Mel jsem v oprave v Ostrave sluchatka CD4 2x pred lety a vzdy me opravili za manipulacni poplatek a dokonce vymenili navic nausniky a vse v cene. Ja muzu jen doporucit.

hanysek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanysek »

Jo to jo funguje, kdyz si je registrujes tak je to za 50,- jinak 300,- ja uz je tam mel 3x, ale kabel nic nevydrzi. TAk sem si rikal ze si ho prave vymenim sam za neco solidnejsiho...

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

No z vás musejí mít radost. To nemůžete s kabelama zacházet něžněji? Já když vidím slovo registrace, tak beru nohy na ramena. Dneska po člověku chtěj nejmíň třikrát denně, aby se někde registroval. A přitom je ten člověk každýmu úplně putna.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Můžete někdo upřesnit kde v Ostravě to je?
Díky *klanimse*

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Ahoj Viktore, mrkni sem, ostravskou adresu po ruce nemam, kdyztak na strankach jsou kontakty, mail info apod...

http://www.eurostar-ostrava.cz/verze07/ ... &kontakt=1

Pod "servis" jsem cetl, ze jsou dve servisni strediska v Praze. Ja jsem to drive posilal do Ostravy, nejen Koss, ale i Rotel.

http://www.eurostar-ostrava.cz/verze07/ ... ge=podpora

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Jardo,
díky moc. Už jsem něco našel, v SZ se mi ozvali Paul a Robur. Tímto Vám všem děkuji za info. Podle dostupných informací už to v Ostravě není, nutno zaslat do Prahy.
Zbytek přes ICQ nebo Skype.

hanysek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanysek »

petrL píše:No z vás musejí mít radost. To nemůžete s kabelama zacházet něžněji? Já když vidím slovo registrace, tak beru nohy na ramena. Dneska po člověku chtěj nejmíň třikrát denně, aby se někde registroval. A přitom je ten člověk každýmu úplně putna.
No na domácí poslech je opravdu nepoužívám, a při používání venku se docela předpokládá, že to asi nebude moc něžné. 3x za 6let není tak hrozné, naposled jsem si ten kablík odpravil sám.
Vadí tomu hlavně pot a vlhko pak se to hned láme.

REgistrace je opruz, ale když si připlatíš není třeba se registrovat :-)

Odpovědět