Receiver bluetooth
Receiver bluetooth
Dobrý den, chci pořídit receiver a protože mám bluetooth sluchátka, chtěl bych využít možnost poslechu přes ně. Zjistil jsem ale, že většina receiverů má bluetooth pouze jako příjmač, tzn. na přehrávání např. z mobilu. Já potřebuji, aby uměl přes bluetooth vysílat. Měl jsem vyhlídnuté Onkyo TX-RZ740, ten ale funguje pouze jako příjmač bluetooth. Někde jsem se dopátral, že snad Denon AVR-X3600 to umí? Poradíte?
Re: Receiver bluetooth
Co vím, tak tuto funkci má řada nových TV. V receiverech se nevyznám, pardon.
Např. stereo receiver Denon DRA-800H to s posledním firmware umí. Na vlastní uši vyzkoušeno, že to funguje, ale na kvalitní poslech to s tím Denonem (přes bluetooth) není. Protože: podstatný jsou i kodeky. Pokud sluchátka podporují kodek AptX, AptX HD, případně LDAC, tak aby to hrálo rozumně, musí to podporovat i vysílač, tedy v tomto případě receiver. A to ten Denon bohužel nepodporuje.
Některá zařízení nad cca. 25k Kč to umí, chce to trochu googlit.
Některá zařízení nad cca. 25k Kč to umí, chce to trochu googlit.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Podpora kodeků (např. A2DP) a funkce "vysílače" bluetooth liší i v rámci modelů a firmware jedné značky, ohledně Denonů doporučuji kontaktovat pana Baduru, bude vědět: badura (zavinac) eurostar-ostrava.cz