Kdybych chtěl pořídit k TV domácí kino, ale ne klasické od Samsung, LG, Sony ..., ale raději AV Receiver + repro, kvůli větší možnosti konektivity (více HDMI vstupů) i lepšímu zvuku, jaký byste mi doporučily? Nejsem audiofil, spíš mi jde o konektivitu/funkce - a samozřejmě slušný moderní zvuk.
Chci k tomu připojit:
- Výstup: TV
- Vstupy: set-top box, konzole, appleTV
Nejsem v tom tolik zběhlý a plno věcí je dost možná pro mě zbytečných nebo nereálných kvůli rozpočtu, ale klasická 1. otázka, která se nabízí => co všechno to má umět.
- podpora Dolby (a ted jaké tam jsou rozdily ATMOS vs VISION a jestli správně chápu, nestačí mít podporu v receiveru, ale musí to umět i samotný repro?
HDR, 3D, TrueHD, DTS ...
4-6x HDMI vstup
AirPlay
WIFI, Bluetooth, LAN a další blbiny
vyhlédl jsem si tyto favority:
- 1) Pioneer VSX-934
2) DENON AVR-S750H
3) celý set YAMAHA HTR-4072 + repro
- + všechny technologie
+ cena s odřenýma ušima
-------
Vlastním starý obyč systém domácího kina JVC TH-S66 - návod
Kdybych nyní pořídil pouze Pioneera a časem si našetřil na repro, lze k němu do začátku (je to vůbec možné) připojit repro z toho JVC kina?? repro mají impedanci 4 ohm.
vím, že subwoofer nepůjde.
manuál k pioneer: str. 26
-------
ad 2) Denon je dle mého stejná skupina, možná vyšší výkon (pro mě zbytečný), a cenovka vyšší než 1), za kterou mě víc nenabídne.
3) YAMAHA nemá ATMOS a další, cena setu více než příjemná, ale otázka je zda to má smysl??
zde je porovnání Pioneer a Yamahy: https://www.czc.cz/271801,261381/porovn ... 1461297248
dle srovnání to plno potřebných funkncích má, ale jak je na tom zvukově netuším.
Děkuji moc za pomoc.